Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Inazuma Eleven
baladoplagio Tactiek 2x2
52% Balbezit 48%
7% Spel op eigen helft 93%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 35.7
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Fierka rent richting de bal. Fierka passt de bal in één keer door. Rodzinski rent richting de bal. Rodzinski speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Ponce bokst de bal weg. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 1:0

3e minuut.
Rodzinski passt de bal zonder na te denken. Najman rent richting de bal. Najman speelt de bal door. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 2:0

5e minuut.
Najman passt de bal zonder na te denken. Rodzinski probeert naar een medespeler te passen. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 3:0

6e minuut.
Demli speelt de bal door. Najman is nu in balbezit. Najman passt de bal met de wreef. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rodzinski is nu in balbezit. Rodzinski speelt de bal door. Dziwny rent richting de bal. Dziwny schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 4:0

10e minuut.
Taddei rent richting de bal. Demli onderschept slim de pass. Dziwny is nu in balbezit. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Orama kopt de bal weg. Fierka probeert naar een medespeler te passen. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 5:0

13e minuut.
Najman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierka is nu in balbezit. Fierka speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 6:0

14e minuut.
Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka passt de bal met de wreef. Rodzinski rent richting de bal. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky speelt de bal door. Rodzinski met een sublieme pass. Demli rent richting de bal. Demli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 7:0

17e minuut.
Zavadszky speelt de bal door. Daar is Najman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najman passt de bal in één keer door. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 8:0

18e minuut.
Fierka met een sublieme pass. Rodzinski met een sublieme pass. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny passt de bal zonder na te denken. Demli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 9:0

18e minuut.
Muniz met een sublieme pass. Taddei is nu in balbezit. Demli rent richting de bal. Demli schiet op doel. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Dziwny probeert naar een medespeler te passen. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman speelt de bal door. Daar is Demli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 10:0

21e minuut.
Najman heeft problemen om de bal te vangen. Najman passt de bal in één keer door. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 11:0

23e minuut.
Klungelig pakt Fierka de bal. Fierka passt de bal in één keer door. Rodzinski probeert naar een medespeler te passen. Demli rent richting de bal. Demli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 12:0

25e minuut.
Demli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fierka is nu in balbezit. Fierka geeft de bal voor. Demli krijgt zijn hoofd ertegen. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 13:0

26e minuut.
Najman is nu in balbezit. Najman passt de bal met de wreef. Fierka speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Rodzinski heeft problemen om de bal te vangen. Rodzinski probeert naar een medespeler te passen. Demli heeft problemen om de bal te vangen. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demli is nu in balbezit. Demli schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 14:0

30e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Taddei geeft een hoge lob. Rodzinski met een sublieme pass. Demli is nu in balbezit. Demli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fierka passt de bal zonder na te denken. Rodzinski speelt de bal door. Demli is nu in balbezit. Demli haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 15:0

34e minuut.
Klungelig pakt Demli de bal. Demli passt de bal zonder na te denken. Rodzinski heeft problemen om de bal te vangen. Rodzinski schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Demli rent richting de bal. Paal! Demli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 16:0

36e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 17:0

37e minuut.
Muniz speelt de bal door. Daar is Taddei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwny verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwny draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 18:0

38e minuut.
Muniz probeert naar een medespeler te passen. Taddei rent richting de bal. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Demli draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 19:0

40e minuut.
Dziwny speelt de bal door. Najman is nu in balbezit. Najman passt de bal in één keer door. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 20:0

42e minuut.
Rodzinski is nu in balbezit. Rodzinski speelt de bal door. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 21:0

45e minuut.
Dziwny rent richting de bal. Dziwny passt de bal in één keer door. Demli is nu in balbezit. Demli schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 8%, Inazuma Eleven 92%.
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 22:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Najman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierka met een sublieme pass. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dziwny met een sublieme pass. Daar is Demli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 23:0

48e minuut.
Dziwny passt de bal met de wreef. Najman heeft problemen om de bal te vangen. Najman passt de bal in één keer door. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 24:0

49e minuut.
Pérez geeft een lange en hoge pass. Najman kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Demli onderschept slim de pass. Demli draait met de bal, schiet en ... Ponce bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Najman zal de hoekschop nemen. Dziwny maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 25:0

51e minuut.
Fierka met een sublieme pass. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman speelt de bal door. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 26:0

53e minuut.
Fierka rent richting de bal. Fierka met een sublieme pass. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ... Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rodzinski kopt de bal weg. Demli rent richting de bal. Demli met een sublieme pass. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 27:0

55e minuut.
Najman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierka speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Demli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 28:0

56e minuut.
Fierka is nu in balbezit. Fierka passt de bal met de wreef. Demli rent richting de bal. Demli schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 29:0

57e minuut.
Najman met een snelle inworp. Daar is Fierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierka met een sublieme pass. Rodzinski rent richting de bal. Rodzinski passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Najman met een snelle inworp. Daar is Fierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierka geeft een hoge lob. Dziwny rent richting de bal. Dziwny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 30:0

60e minuut.
Najman rent richting de bal. Najman speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Demli draait met de bal, schiet en ... Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 31:0

62e minuut.
Ponce speelt de bal door. Fierka rent richting de bal. Fierka passt de bal met de wreef. Daar is Demli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 32:0

64e minuut.
Ponce speelt de bal door. Rodzinski is nu in balbezit. Rodzinski passt de bal in één keer door. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 33:0

66e minuut.
Fierka is nu in balbezit. Fierka probeert naar een medespeler te passen. Dziwny rent richting de bal. Dziwny draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 34:0

68e minuut.
Demli passt de bal met de wreef. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny met een sublieme pass. Najman rent richting de bal. Najman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman passt de bal in één keer door. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 35:0

73e minuut.
Ponce speelt de bal door. Rodzinski is nu in balbezit. Rodzinski passt de bal met de wreef. Demli is nu in balbezit. Demli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 36:0

74e minuut.
Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli met een sublieme pass. Dziwny rent richting de bal. Dziwny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 37:0

77e minuut.
Klungelig pakt Dziwny de bal. Dziwny met een sublieme pass. Demli heeft problemen om de bal te vangen. Demli haalt uit met een fantastische trap. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 38:0

78e minuut.
Taddei geeft de bal voor. Rodzinski met een sublieme pass. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ... Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 39:0

82e minuut.
Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny passt de bal met de wreef. Najman probeert naar een medespeler te passen. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zavadszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky speelt de bal door. Demli is nu in balbezit. Demli schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 40:0

86e minuut.
Rodzinski speelt de bal door. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez met een sublieme pass. Najman rent richting de bal. Najman passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demli is nu in balbezit. Demli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 41:0

88e minuut.
Taddei passt de bal zonder na te denken. Najman speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Demli schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 42:0

90e minuut.
Fierka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Najman is nu in balbezit. Najman probeert naar een medespeler te passen. Demli is nu in balbezit. Demli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodzinski geeft de bal voor. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 6%, Inazuma Eleven 94%.
SOUZACRUZ FC - Inazuma Eleven 42:0