Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: XAVASCÃO
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 45000
Real Brasil FC Areia
DefAla Tactiek 5212Sep2020
57% Balbezit 43%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 62.3
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


15e minuut.
Fiel probeert naar een medespeler te passen. Tirano is nu in balbezit. Tirano met een sublieme pass. Daar is Khắc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Cường schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Makoun met een snelle inworp. Digozis is nu in balbezit. Digozis speelt de bal door. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti draait met de bal, schiet en ... Ndreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Khắc Cường kopt de bal weg. Filipiak is nu in balbezit. Sunatekin controleert de bal met de borst. Filipiak rent richting de bal. Filipiak schiet op doel. roller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tirano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filipiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Areia 0:1

27e minuut.
Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Tirano rent richting de bal. Tirano geeft een lange en hoge pass. Filipiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Areia 0:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiel is nu in balbezit. Fiel geeft een lange en hoge pass. Filipiak springt en kopt de bal. roller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khắc Cường krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Areia 0:3

32e minuut.
Gomes da Costa met de inworp. Landim geeft een lange en hoge pass. Daar is Kartal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal met de wreef. Bitetti heeft problemen om de bal te vangen. Bitetti schiet op doel. Żwirko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirtaş zal de hoekschop nemen. Daar is Bitetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Digozis rent richting de bal. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel. Ndreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Brasil FC 59%, Areia 41%.
Real Brasil FC - Areia 0:3

46e minuut.
Moros komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makoun met een snelle inworp. Digozis rent richting de bal. Digozis geeft een hoge lob. Moros springt en kopt de bal. Ndreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Digozis rent richting de bal. Digozis passt de bal in één keer door. Demirtaş speelt de bal door. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Fiel passt de bal zonder na te denken. Kartal is nu in balbezit. Tirano onderschept slim de pass. Tirano geeft de bal voor. Filipiak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Makoun passt de bal zonder na te denken. Macuxi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moros de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kartal passt de bal zonder na te denken. Filipiak rent richting de bal. Sunatekin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sunatekin krijgt een gele kaart. Filipiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiel wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Makoun probeert naar een medespeler te passen. Tirano rent richting de bal. Kartal begaat een overtreding. Kartal krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Landim passt de bal in één keer door. Fiel is nu in balbezit. Fiel passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Digozis kopt de bal weg. Daar is Demirtaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirtaş met een sublieme pass. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. Ndreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. Andorka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Brasil FC 57%, Areia 43%.
Real Brasil FC - Areia 0:3