Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Rondônia Timeco F. C.
2024 433 at Tactiek Retranqueixon 2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 64.6
uitmuntend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Riibak met een sublieme pass. Vladovič is nu in balbezit. Met opzet legt Canelón zijn tegenspeler op de grond. Vladovič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Euvrard wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Euvrard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moleiro geeft een lange en hoge pass. Vladovič krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Timeco F. C. 0:1

15e minuut.
Euvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Euvrard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kamdem de bal. Moleiro is nu in balbezit. Moleiro draait met de bal, schiet en ... Böőr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Golański probeert naar een medespeler te passen. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré geeft een hoge lob. Luca springt en kopt de bal. Canović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Rondônia - Timeco F. C. 1:1

20e minuut.
Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru passt de bal in één keer door. Moleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moleiro geeft een lange en hoge pass. Vladovič maakt een snoekduik en kopt de bal. Böőr bokst de bal weg. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Canelón geeft een lange en hoge pass. Ciobotaru kopt de bal weg. Rapali rent richting de bal. Rapali geeft een hoge lob. Mazza maakt een snoekduik en kopt de bal. Böőr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vladovič is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Timeco F. C. 1:2

29e minuut.
Daar is Rathgeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapali rent richting de bal. Daar is Rapali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapali geeft een hoge lob. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. Böőr bokst de bal weg.

31e minuut.
Moleiro is nu in balbezit. Kamdem begaat een overtreding. Moleiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Euvrard met een snel genomen vrije trap. Vladovič rent richting de bal. Vladovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Riibak rent richting de bal. Kellokoski onderschept slim de pass. Kellokoski passt de bal zonder na te denken. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ... Canović bokst de bal weg. Rathgeb rent richting de bal. Rathgeb passt de bal in één keer door. Golański geeft een hoge lob. Luca krijgt zijn hoofd ertegen. Canović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Rondônia - Timeco F. C. 2:2

38e minuut.
Thế Anh kopt de bal weg. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski verovert de bal door een tackle van achteren. Kellokoski draait met de bal, schiet en ... Canović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Thế Anh passt de bal in één keer door. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski geeft de bal voor. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 61%, Timeco F. C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Rondônia - Timeco F. C. 2:2

50e minuut.
Mazza passt de bal in één keer door. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru speelt de bal door. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dalglish geeft een hoge lob. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré geeft de bal voor. Luca springt en kopt de bal. Canović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Timeco F. C. 3:2

56e minuut.
Rapali is nu in balbezit. Rapali geeft een hoge lob. Daar is Canelón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič haalt uit met een fantastische trap. Böőr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

57e minuut.
Thế Anh passt de bal in één keer door. Kellokoski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riibak. Kellokoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pangaré met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Timeco F. C. 4:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moleiro is nu in balbezit. Moleiro geeft een lange en hoge pass. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Timeco F. C. 4:3

62e minuut.
Kamdem geeft een hoge lob. Riibak kopt de bal weg. Golański geeft een lange en hoge pass. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap. Canović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gladysz controleert de bal met de borst. Kellokoski rent richting de bal. Kellokoski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Euvrard passt de bal zonder na te denken. Mazza is nu in balbezit. Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali geeft een hoge lob. Vladovič krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
D`Alise heeft problemen om de bal te vangen. D`Alise probeert naar een medespeler te passen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap. Canović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Timeco F. C. 5:3

87e minuut.
Moleiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciobotaru de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golański. Golański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 58%, Timeco F. C. 42%.
Inter Rondônia - Timeco F. C. 5:3