Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boa Morte FC Swiss
Neutralidade Tactiek morte3
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
69.9 gemiddelde waardering 69.6
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Ţugurlan geeft een hoge lob. Błażejewski heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Swiss 0:1

7e minuut.
Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Landshammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Swiss 0:2

13e minuut.
Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Piero geeft de bal voor. Yutkun rent richting de bal. Chwadeńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Chwadeńczuk draait met de bal, schiet en ... Szura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Queirós rent richting de bal. Queirós passt de bal in één keer door. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piero de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Swiss 0:3

29e minuut.
Kerský rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een hoge lob. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Martínez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Benzon passt de bal in één keer door. Daar is Bogdán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 51%, Swiss 49%.
Boa Morte FC - Swiss 0:3

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Yutkun de bal onder controle te krijgen. Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Billström schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Billström krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerský rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny passt de bal met de wreef. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Błażejewski is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo schiet op doel. Landshammer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Swiss 0:4

66e minuut.
Daar is Benzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benzon. Benzon krijgt een gele kaart. Gail is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benzon met een sublieme pass. Ţugurlan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sena geeft de bal voor. Bogdán speelt de bal door. Benzon probeert naar een medespeler te passen. Soto geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 46%, Swiss 54%.
Boa Morte FC - Swiss 0:4