Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Areia
baladoplagio Tactiek 5212Sep2020
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Tirano geeft een lange en hoge pass. Khắc Cường rent richting de bal. Vásquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khắc Cường is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khắc Cường neemt de penalty, wat een uithaal! Manolić bokst de bal weg.

11e minuut.
Piejko met een sublieme pass. Tirano is nu in balbezit. Tirano speelt de bal door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tirano passt de bal in één keer door. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap. Vásquez probeert de bal aan de voet te houden. Manolić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Areia 0:1

27e minuut.
Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường met een sublieme pass. Tirano heeft problemen om de bal te vangen. Tirano geeft de bal voor. Kubot springt en kopt de bal. Manolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Fiel met een sublieme pass. Tirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirano geeft een hoge lob. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Orama de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Areia 0:2

33e minuut.
Piejko probeert naar een medespeler te passen. Fiel rent richting de bal. Fiel passt de bal met de wreef. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... Manolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Landim speelt de bal door. Fiel met een sublieme pass. Tirano rent richting de bal. Tirano geeft een lange en hoge pass. Khắc Cường krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 73%, Areia 27%.
SOUZACRUZ FC - Areia 0:2

51e minuut.
Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny speelt de bal door. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Landim heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Najman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierka geeft een lange en hoge pass. Demli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tirano passt de bal met de wreef. Rapisarda rent richting de bal. Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Areia 0:3

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fierka met de inworp. Najman geeft een lange en hoge pass. Demli springt en kopt de bal. Ndreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Areia 1:3

74e minuut.
Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman probeert naar een medespeler te passen. Dziwny rent richting de bal. Dziwny schiet op doel. Ndreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Rodzinski probeert de bal met de borst te controleren. Rodzinski geeft een hoge lob. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman passt de bal zonder na te denken. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dziwny kopt de bal weg. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziwny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Areia 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 41%, Areia 59%.
SOUZACRUZ FC - Areia 2:3