Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inazuma Eleven Real Brasil FC
2x2 Tactiek Borapô
50% Balbezit 50%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 68
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 53.7
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pérez geeft een lange en hoge pass. Muniz kopt de bal weg. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:1

4e minuut.
Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal zonder na te denken. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:2

5e minuut.
Digozis kopt de bal weg. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti probeert naar een medespeler te passen. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:3

7e minuut.
Macuxi passt de bal zonder na te denken. Daar is Demirtaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirtaş speelt de bal door. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:4

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirtaş met een snelle inworp. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros onderschept slim de pass. Moros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirtaş zal de hoekschop nemen. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:5

11e minuut.
Cebolinha met een sublieme pass. Macuxi speelt de bal door. Demirtaş met een sublieme pass. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moros is nu in balbezit. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:6

12e minuut.
Bitetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bitetti met een sublieme pass. Moros heeft problemen om de bal te vangen. Moros haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bitetti rent richting de bal. Bitetti schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:7

13e minuut.
Belfort is nu in balbezit. Belfort passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Demirtaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bitetti krijgt zijn hoofd ertegen. Ponce bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:8

15e minuut.
Bitetti is nu in balbezit. Digozis rent richting de bal. Digozis met een sublieme pass. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:9

17e minuut.
Digozis onderschept slim de pass. Digozis passt de bal zonder na te denken. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:10

19e minuut.
Demirtaş met de inworp. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:11

20e minuut.
Demirtaş met de inworp. Moros rent richting de bal. Moros passt de bal zonder na te denken. Bitetti rent richting de bal. Bitetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:12

22e minuut.
Sunatekin heeft problemen om de bal te vangen. Sunatekin probeert naar een medespeler te passen. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:13

23e minuut.
Daar is Fortinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirtaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. Ponce bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Demirtaş de bal. Demirtaş geeft een hoge lob. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:14

28e minuut.
Belfort verovert de bal door een tackle van achteren. Demirtaş onderschept slim de pass. Demirtaş met een sublieme pass. Daar is Bitetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:15

30e minuut.
Fortinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Demirtaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macuxi is nu in balbezit. Macuxi passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cebolinha kopt de bal weg. Bitetti heeft problemen om de bal te vangen. Bitetti probeert naar een medespeler te passen. Moros rent richting de bal. Moros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:16

32e minuut.
Belfort speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demirtaş neemt de hoekschop. Bitetti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:17

33e minuut.
Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş passt de bal in één keer door. Moros is nu in balbezit. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:18

34e minuut.
Fortinho is nu in balbezit. Fortinho geeft de bal voor. Macuxi kopt de bal weg. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bitetti rent richting de bal. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:19

35e minuut.
Belfort bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti rent richting de bal. Bitetti speelt de bal door. Moros is nu in balbezit. Moros draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Digozis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moros springt en kopt de bal. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponce met een harde bal richting middenveld. Digozis met een sublieme pass. Klungelig pakt Bitetti de bal. Bitetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:20

39e minuut.
Macuxi is nu in balbezit. Macuxi passt de bal zonder na te denken. Moros is nu in balbezit. Moros schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:21

40e minuut.
Digozis met een sublieme pass. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal met de wreef. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:22

42e minuut.
Bitetti rent richting de bal. Bitetti passt de bal in één keer door. Daar is Digozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Digozis geeft een hoge lob. Moros krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş passt de bal met de wreef. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bitetti rent richting de bal. Bitetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:23

44e minuut.
Muniz speelt de bal door. Klungelig pakt Belfort de bal. Moros onderschept slim de pass. Moros schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:24

44e minuut.
Muniz speelt de bal door. Belfort rent richting de bal. Bitetti onderschept slim de pass. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Eleven 97%, Real Brasil FC 3%.
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:25

47e minuut.
Bogićević geeft een lange en hoge pass. Macuxi kopt de bal weg. Bitetti rent richting de bal. Bitetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:26

48e minuut.
Muniz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belfort de bal. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Digozis zal de hoekschop nemen. Moros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:27

49e minuut.
Belfort rent richting de bal. Belfort met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Demirtaş neemt de hoekschop. Bitetti springt en kopt de bal. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bitetti rent richting de bal. Bitetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:28

50e minuut.
Belfort rent richting de bal. Belfort met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Demirtaş neemt de hoekschop. Bitetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:29

52e minuut.
Digozis speelt de bal door. Bitetti rent richting de bal. Bitetti passt de bal zonder na te denken. Moros heeft problemen om de bal te vangen. Moros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal in één keer door. Daar is Bitetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Andorka komt het veld opgelopen. Pérez Ferre komt het veld opgelopen. Hanmer komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Geladaris passt de bal in één keer door. Hanmer speelt de bal door. Digozis probeert naar een medespeler te passen. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Moros passt de bal in één keer door. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti passt de bal zonder na te denken. Moros rent richting de bal. Moros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Digozis kopt de bal weg. Bitetti heeft problemen om de bal te vangen. Bitetti speelt de bal door. Moros heeft problemen om de bal te vangen. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:30

62e minuut.
Inworp. Digozis met een snelle inworp. Macuxi probeert naar een medespeler te passen. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:31

63e minuut.
Muniz probeert naar een medespeler te passen. Belfort rent richting de bal. Bitetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:32

65e minuut.
Digozis met de inworp. Pérez onderschept slim de pass. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:33

67e minuut.
Digozis met een sublieme pass. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti passt de bal in één keer door. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:34

67e minuut.
Belfort rent richting de bal. Belfort passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Digozis neemt de hoekschop. Bitetti springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:35

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Digozis met de inworp. Macuxi speelt de bal door. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:36

71e minuut.
Inworp. Macuxi met een snelle inworp. Digozis probeert naar een medespeler te passen. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:37

72e minuut.
Macuxi speelt de bal door. Moros rent richting de bal. Moros passt de bal met de wreef. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Andorka rent richting de bal. Andorka passt de bal zonder na te denken. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:38

76e minuut.
Macuxi passt de bal zonder na te denken. Daar is Digozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Digozis met een sublieme pass. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:39

76e minuut.
Muniz speelt de bal door. Daar is Belfort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belfort met een sublieme pass. Digozis geeft een hoge lob. Bitetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Macuxi rent richting de bal. Macuxi passt de bal zonder na te denken. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:40

80e minuut.
Sautua komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Macuxi de bal. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfort is nu in balbezit. Moros onderschept slim de pass. Moros haalt uit met een fantastische trap. Ponce bokst de bal weg.

85e minuut.
Sautua rent richting de bal. Sautua probeert naar een medespeler te passen. Moros is nu in balbezit. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:41

86e minuut.
Moros probeert naar een medespeler te passen. Digozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Digozis passt de bal met de wreef. Daar is Sautua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sautua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros speelt de bal door. Sautua heeft problemen om de bal te vangen. Sautua haalt uit met een fantastische trap. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:42

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Eleven 93%, Real Brasil FC 7%.
Inazuma Eleven - Real Brasil FC 0:42