Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Cuebão Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24868
Timeco F. C. AFE SQUAD
Retranqueixon Tactiek Dugtrio
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 68.8
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Rokita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft de bal voor. Cabañero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 0:1

4e minuut.
Segura passt de bal in één keer door. Euvrard geeft de bal voor. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič haalt uit met een fantastische trap. Tussi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 1:1

9e minuut.
Rapali geeft een hoge lob. Vladovič rent richting de bal. Vladovič haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Telesio de bal onder controle te krijgen. Trudnos onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rapali zal de hoekschop nemen. Vladovič maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Lineker rent richting de bal. Lineker met een sublieme pass. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży haalt uit met een fantastische trap. Canović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 1:2

16e minuut.
Segura speelt de bal door. Rivera rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rapali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vladovič maakt een snoekduik en kopt de bal. Tussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Morvan neemt vlug de vrije trap. Simpson rent richting de bal. Simpson speelt de bal door. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chorąży rent richting de bal. Lineker is nu in balbezit. Cabañero rent richting de bal. Cabañero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Rapali passt de bal zonder na te denken. Segura probeert naar een medespeler te passen. Telesio is nu in balbezit. Vladovič onderschept slim de pass. Vladovič draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Jeziński geeft een lange en hoge pass. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft een lange en hoge pass. Cabañero springt en kopt de bal. Canović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Morvan passt de bal zonder na te denken. Chorąży rent richting de bal. Segura begaat een overtreding. Segura krijgt een gele kaart. Chorąży is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morvan komt bij de bal en schiet. Canović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 1:3

42e minuut.
Rathgeb onderschept slim de pass. Jalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalle geeft een lange en hoge pass. Ciobotaru onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cabañero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Chorąży is nu in balbezit. Chorąży draait met de bal, schiet en ... Canović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Cabañero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Morvan probeert naar een medespeler te passen. Rokita probeert naar een medespeler te passen. Chorąży rent richting de bal. Chorąży haalt uit met een fantastische trap. Canović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 57%, AFE SQUAD 43%.
Timeco F. C. - AFE SQUAD 1:4

49e minuut.
Rapali probeert de bal met de borst te controleren. Simpson geeft een lange en hoge pass. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 1:5

52e minuut.
Jalle is nu in balbezit. Jalle speelt de bal door. Cabañero is nu in balbezit. Cabañero geeft de bal voor. Chorąży springt en kopt de bal. Canović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Lineker heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañero onderschept slim de pass. Cabañero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 1:6

64e minuut.
Morvan probeert naar een medespeler te passen. Simpson is nu in balbezit. Simpson speelt de bal door. Chorąży is nu in balbezit. Chorąży schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Gladysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorąży onderschept slim de pass. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Cabañero rent richting de bal. Cabañero schiet op doel. Canović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Rokita met een snelle inworp. Simpson is nu in balbezit. Simpson passt de bal in één keer door. Chorąży rent richting de bal. Chorąży schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Chorąży kopt de bal weg. Klungelig pakt Euvrard de bal. Simpson met een sublieme pass. Chorąży rent richting de bal. Chorąży haalt uit met een fantastische trap. Canović bokst de bal weg.

80e minuut.
Morvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvan passt de bal in één keer door. Daar is Telesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 2:6

82e minuut.
Moleiro met een sublieme pass. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera passt de bal in één keer door. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rokita verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rapali met een snelle inworp. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - AFE SQUAD 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 52%, AFE SQUAD 48%.
Timeco F. C. - AFE SQUAD 3:6