Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inazuma Eleven Clube Atlético Piracicaba
2x2 Tactiek 2
52% Balbezit 48%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 63
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 59.5
weak Schieten outstanding
adequate Passen outstanding
average Verdedigen solid


2e minuut.
Mossoró probeert naar een medespeler te passen. Fuchs is nu in balbezit. Fuchs met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:1

4e minuut.
Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm geeft de bal voor. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel. Ponce bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:2

5e minuut.
Possobom is nu in balbezit. Possobom passt de bal zonder na te denken. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:3

7e minuut.
Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taddei rent richting de bal. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:4

8e minuut.
Stangaferro rent richting de bal. Stangaferro speelt de bal door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:5

9e minuut.
Taddei passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vanenurm neemt de hoekschop. Bolovan springt en kopt de bal. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:6

10e minuut.
Terekhin probeert naar een medespeler te passen. Possobom speelt de bal door. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:7

11e minuut.
Belfort probeert naar een medespeler te passen. Taddei heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:8

13e minuut.
Vanenurm rent richting de bal. Vanenurm passt de bal zonder na te denken. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:9

14e minuut.
Dobrzański geeft een hoge lob. Terekhin kopt de bal weg. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:10

16e minuut.
Vanenurm heeft problemen om de bal te vangen. Vanenurm met een sublieme pass. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:11

17e minuut.
Stangaferro met een snelle inworp. Fortinho probeert naar een medespeler te passen. Terekhin speelt de bal door. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom schiet op doel. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanenurm is nu in balbezit. Vanenurm draait met de bal, schiet en ... Bolovan probeert de bal aan de voet te houden. Terekhin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Vanenurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Possobom speelt de bal door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Stangaferro speelt de bal door. Vanenurm met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom speelt de bal door. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponce trapt de bal weg van het doel. Possobom kopt de bal weg. Stangaferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Stangaferro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Terekhin speelt de bal door. Klungelig pakt Vanenurm de bal. Vanenurm speelt de bal door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ponce bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vanenurm neemt de hoekschop. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:12

26e minuut.
Ponce speelt de bal door. Stangaferro kopt de bal weg. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:13

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vanenurm neemt de hoekschop. Bolovan kopt de bal weg. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:14

28e minuut.
Stangaferro met een snelle inworp. Vanenurm geeft een hoge lob. Possobom heeft problemen om de bal te vangen. Possobom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:15

29e minuut.
Stangaferro met een sublieme pass. Possobom is nu in balbezit. Possobom met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stangaferro kopt de bal weg. Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Possobom geeft een lange en hoge pass. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ponce speelt de bal door. Terekhin kopt de bal weg. Possobom met een sublieme pass. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:16

33e minuut.
Dobrzański probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Bolovan rent richting de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:17

35e minuut.
Vanenurm schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bolovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:18

37e minuut.
Possobom met een sublieme pass. Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:19

39e minuut.
Possobom verovert de bal door een tackle van achteren. Possobom geeft een lange en hoge pass. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:20

39e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Taddei passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Possobom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bolovan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm speelt de bal door. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:21

42e minuut.
Belfort met een sublieme pass. Taddei rent richting de bal. Bolovan maakt een afschuwelijke overtreding. Bolovan krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Belfort kopt de bal weg. Vanenurm rent richting de bal. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:22

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Possobom neemt de hoekschop. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:23

45e minuut.
Taddei passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Possobom neemt de hoekschop. Vanenurm rent richting de bal. Vanenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Eleven 97%, Clube Atlético Piracicaba 3%.
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:24

46e minuut.
Bolovan probeert de bal aan de voet te houden. Vanenurm is nu in balbezit. Vanenurm met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:25

48e minuut.
Possobom met een sublieme pass. Bolovan is nu in balbezit. Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:26

48e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:27

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carvalho Gomes komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Terekhin met een sublieme pass. Possobom is nu in balbezit. Possobom speelt de bal door. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taddei heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:28

52e minuut.
Terekhin kopt de bal weg. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom passt de bal met de wreef. Bolovan rent richting de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:29

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stangaferro met de inworp. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm geeft de bal voor. Possobom maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:30

57e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal met de wreef. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:31

59e minuut.
Stangaferro onderschept slim de pass. Stangaferro met een sublieme pass. Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom is nu in balbezit. Possobom draait met de bal, schiet en ... Paal! Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Belfort de bal. Stangaferro onderschept slim de pass. Stangaferro passt de bal zonder na te denken. Possobom is nu in balbezit. Possobom speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolovan rent richting de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Terekhin probeert naar een medespeler te passen. Possobom speelt de bal door. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:32

64e minuut.
Possobom kopt de bal weg. Terekhin met een sublieme pass. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:33

65e minuut.
Kotas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Stangaferro is nu in balbezit. Stangaferro passt de bal met de wreef. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ponce bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:34

68e minuut.
Stangaferro passt de bal met de wreef. Possobom is nu in balbezit. Possobom speelt de bal door. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:35

68e minuut.
Taddei met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kotas neemt de hoekschop. Possobom heeft problemen om de bal te vangen. Possobom haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bolovan de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:36

69e minuut.
Pérez geeft een lange en hoge pass. Possobom is nu in balbezit. Possobom probeert naar een medespeler te passen. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Stangaferro speelt de bal door. Kotas rent richting de bal. Kotas speelt de bal door. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:37

73e minuut.
Ruiz de Lopera rent richting de bal. Possobom met een sublieme pass. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:38

74e minuut.
Taddei passt de bal zonder na te denken. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom passt de bal in één keer door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:39

76e minuut.
Fortinho rent richting de bal. Fortinho geeft een hoge lob. Kotas kopt de bal weg. Bolovan rent richting de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:40

77e minuut.
Inworp. Terekhin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stangaferro de bal. Stangaferro geeft een lange en hoge pass. Kotas probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:41

79e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez geeft de bal voor. Mossoró kopt de bal weg. Possobom probeert de bal met de borst te controleren. Possobom met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Taddei verovert de bal door een tackle van achteren. Possobom onderschept slim de pass. Possobom draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:42

82e minuut.
Stangaferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotas is nu in balbezit. Stangaferro met een sublieme pass. Possobom rent richting de bal. Possobom schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Possobom speelt de bal door. Stangaferro speelt de bal door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Eleven 95%, Clube Atlético Piracicaba 5%.
Inazuma Eleven - Clube Atlético Piracicaba 0:42