Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Boa Morte FC
baladoplagio Tactiek Souzinha
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 70.8
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen magical


4e minuut.
Calami rent richting de bal. Calami met een sublieme pass. Klungelig pakt Puk de bal. Puk haalt uit met een fantastische trap. Manolić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Boa Morte FC 0:1

19e minuut.
Błażejewski met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto met een sublieme pass. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk draait met de bal, schiet en ... Manolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Garjelea probeert de bal met de borst te controleren. Puk is nu in balbezit. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk verovert de bal door een tackle van achteren. Puk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Błażejewski. Błażejewski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Dziwny rent richting de bal. Błażejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziwny raakt geblesseerd tijdens het duel. Fierka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Demli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SOUZACRUZ FC - Boa Morte FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 64%, Boa Morte FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOUZACRUZ FC - Boa Morte FC 1:1

48e minuut.
Błażejewski heeft problemen om de bal te vangen. Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami geeft de bal voor. Chwadeńczuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Calami rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garjelea. Calami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogdán met een snel genomen vrije trap. Soto kopt de bal weg. Rapisarda heeft problemen om de bal te vangen. Chwadeńczuk rent richting de bal. Chwadeńczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bogdán speelt de bal door. Soto rent richting de bal. Soto geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 59%, Boa Morte FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOUZACRUZ FC - Boa Morte FC 1:1