Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Swiss Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12228
Swiss Timeco F. C.
Bunker5RR Tactiek 20999 a revelia
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
67.8 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Vladovič rent richting de bal. Motyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Motyliński geeft een hoge lob. Moleiro geeft de bal voor. Mazza krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Gail met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Kerský kopt de bal weg. Rathgeb heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Canović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ţugurlan passt de bal in één keer door. Queirós speelt de bal door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Timeco F. C. 1:0

15e minuut.
Minh Toàn geeft een hoge lob. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Timeco F. C. 2:0

22e minuut.
Rathgeb verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathgeb begaat een overtreding. Rathgeb krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rapali rent richting de bal. Rapali passt de bal met de wreef. Euvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Euvrard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Timeco F. C. 2:1

26e minuut.
Queirós speelt de bal door. Gail is nu in balbezit. Gail passt de bal met de wreef. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Canović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Hidalgo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gutović komt het veld opgelopen. Euvrard met de inworp. Moleiro geeft de bal voor. Vladovič rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Ţugurlan rent richting de bal. Met opzet legt Moleiro zijn tegenspeler op de grond. Moleiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 47%, Timeco F. C. 53%.
Swiss - Timeco F. C. 2:1

50e minuut.
Gail passt de bal in één keer door. Gutović is nu in balbezit. Rathgeb begaat een overtreding. Rathgeb krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Queirós met een sublieme pass. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Gail is nu in balbezit. Gail schiet op doel. Canović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Moleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Moleiro passt de bal met de wreef. Rapali met een sublieme pass. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Moleiro geeft een lange en hoge pass. Kerský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Euvrard. Euvrard krijgt een gele kaart. Kerský raakt geblesseerd tijdens het duel. Kerský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riibak heeft problemen om de bal te vangen. Gutović rent richting de bal. Gutović draait met de bal, schiet en ... Canović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Motyliński passt de bal in één keer door. Potrzebny rent richting de bal. Gladysz begaat een overtreding. Gladysz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Potrzebny raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţugurlan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Potrzebny rent richting de bal. Gladysz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Potrzebny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Potrzebny neemt zijn aanloop. Canović bokst de bal weg.

60e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan geeft een hoge lob. Potrzebny controleert de bal met de borst. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail draait met de bal, schiet en ... Canović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Timeco F. C. 3:1

66e minuut.
Ţugurlan met een snelle inworp. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail passt de bal in één keer door. Gutović rent richting de bal. Gutović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vladovič kopt de bal weg. Mazza probeert de bal met de borst te controleren. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza onderschept slim de pass. Mazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Riibak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ţugurlan met een snelle inworp. Gail geeft de bal voor. Gutović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gail passt de bal in één keer door. Potrzebny is nu in balbezit. Minh Toàn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Potrzebny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gail legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Canović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Canović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Timeco F. C. 4:1

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Canović niet meer kan verder spelen. Quebrado komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Potrzebny de bal onder controle te krijgen. Moleiro speelt de bal door. Ţugurlan speelt de bal door. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vladovič is nu in balbezit. Euvrard rent richting de bal. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič onderschept slim de pass. Vladovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rapali is nu in balbezit. Rapali passt de bal in één keer door. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič schiet op doel. Szura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Timeco F. C. 4:2

90e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Vladovič begaat een overtreding. Potrzebny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kerský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gladysz de bal. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Timeco F. C. 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 38%, Timeco F. C. 62%.
Swiss - Timeco F. C. 5:2