Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Solon City Areia
4-3-2-1 Tactiek 5212Sep2020
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Landim rent richting de bal. Papantonis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landim raakt geblesseerd tijdens het duel. Fiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tirano kopt de bal weg. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Khắc Cường de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nayak geeft een lange en hoge pass. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel passt de bal in één keer door. Tirano geeft een hoge lob. Khắc Cường springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kubot met een sublieme pass. Tirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirano speelt de bal door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kubot is nu in balbezit. Kubot passt de bal met de wreef. Tirano is nu in balbezit. Tirano geeft de bal voor. Khắc Cường krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fiel probeert naar een medespeler te passen. Tirano met een sublieme pass. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nayak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fiel rent richting de bal. Fiel passt de bal in één keer door. Tirano rent richting de bal. Tirano geeft een lange en hoge pass. Khắc Cường maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - Areia 0:1

29e minuut.
Kubot is nu in balbezit. Kubot passt de bal zonder na te denken. Tirano is nu in balbezit. Tirano geeft de bal voor. Khắc Cường maakt een snoekduik en kopt de bal. Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tirano kopt de bal weg. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel passt de bal met de wreef. Kubot is nu in balbezit. Kubot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Piejko rent richting de bal. Piejko passt de bal zonder na te denken. Tirano heeft problemen om de bal te vangen. Tirano geeft de bal voor. Khắc Cường krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Itaqui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Solon City 77%, Areia 23%.
SC Solon City - Areia 0:1

47e minuut.
Piejko geeft een hoge lob. Tirano geeft de bal voor. Zhekov heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Zapata met een sublieme pass. Piejko kopt de bal weg. Tirano rent richting de bal. Tirano geeft de bal voor. Khắc Cường maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tirano met een sublieme pass. Kubot is nu in balbezit. Papantonis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubot roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kubot kan niet meer verder spelen. Turczyn komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə geeft een lange en hoge pass. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. Ndreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Solon City - Areia 1:1

65e minuut.
Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes rent richting de bal. Antunes passt de bal zonder na te denken. Daar is Bodea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tekgöz geeft een hoge lob. Piejko kopt de bal weg. Gomes da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea draait met de bal, schiet en ... Ndreu bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bodea rent richting de bal. Bodea draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Bodea rent richting de bal. Haeze onderschept slim de pass. Antunes begaat een overtreding. Antunes krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tirano speelt de bal door. Turczyn is nu in balbezit. Turczyn passt de bal met de wreef. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Solon City - Areia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Solon City 62%, Areia 38%.
SC Solon City - Areia 1:2