Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Howling Abyss
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30517
AFE SQUAD Real Brasil FC
Dugtrio Tactiek Borapô
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
69.7 gemiddelde waardering 64.7
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morvan met de inworp. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft een lange en hoge pass. Cabañero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFE SQUAD - Real Brasil FC 1:0

20e minuut.
Sunatekin passt de bal met de wreef. Geladaris geeft de bal voor. Bitetti kopt de bal weg. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geladaris speelt de bal door. Klungelig pakt Demirtaş de bal. Demirtaş geeft een lange en hoge pass. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trudnos speelt de bal door. Klungelig pakt Telesio de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sunatekin probeert naar een medespeler te passen. Geladaris rent richting de bal. Geladaris met een sublieme pass. Lineker is nu in balbezit. Lineker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Makoun komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Demirtaş probeert naar een medespeler te passen. Moros is nu in balbezit. Moros passt de bal zonder na te denken. Bitetti rent richting de bal. Bitetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFE SQUAD - Real Brasil FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFE SQUAD 41%, Real Brasil FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFE SQUAD - Real Brasil FC 1:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simpson met de inworp. Lineker heeft problemen om de bal te vangen. Lineker schiet op doel. Véliz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tussi probeert naar een medespeler te passen. Chorąży kopt de bal weg. Geladaris is nu in balbezit. Lineker onderschept slim de pass. Lineker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. roller speelt de bal door. Moros kopt de bal weg. Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş geeft een lange en hoge pass. Tussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Digozis rent richting de bal. Telesio verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bitetti. Bitetti krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rokita verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson rent richting de bal. Simpson speelt de bal door. Lineker rent richting de bal. Lineker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kartal geeft een lange en hoge pass. Simpson kopt de bal weg. Klungelig pakt Sunatekin de bal. Lineker rent richting de bal. Lineker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Cabañero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AFE SQUAD - Real Brasil FC 2:1

68e minuut.
Demirtaş passt de bal in één keer door. Moros is nu in balbezit. Jeziński verovert de bal door een tackle van achteren. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş met een sublieme pass. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap. Tussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFE SQUAD - Real Brasil FC 2:2

80e minuut.
Cabañero passt de bal zonder na te denken. Jalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalle geeft de bal voor. Lineker rent richting de bal. Lineker draait met de bal, schiet en ... roller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Geladaris verovert de bal door een tackle van achteren. Geladaris met een sublieme pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson geeft een lange en hoge pass. roller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFE SQUAD 43%, Real Brasil FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFE SQUAD - Real Brasil FC 2:2