Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Howling Abyss
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 20486
AFE SQUAD Areia
Dugtrio Tactiek 5212Sep2020
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 62.9
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Jalle met een snelle inworp. Landim is nu in balbezit. Farias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Farias is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorąży komt het veld opgelopen. Lineker komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ndreu trapt de bal weg. Inworp. Simpson met de inworp. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker draait met de bal, schiet en ... Ndreu bokst de bal weg.

31e minuut.
Tirano met een sublieme pass. Trudnos is nu in balbezit. Filipiak onderschept slim de pass. Filipiak schiet op doel. Tussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFE SQUAD - Areia 0:1

39e minuut.
Daar is Piejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labak rent richting de bal. Labak geeft een hoge lob. Filipiak rent richting de bal. Filipiak schiet op doel. Tussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirano geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rokita de bal onder controle te krijgen. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFE SQUAD 55%, Areia 45%.
AFE SQUAD - Areia 0:1

47e minuut.
Chorąży is nu in balbezit. Landim rent richting de bal. Chorąży onderschept slim de pass. Chorąży draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFE SQUAD - Areia 1:1

56e minuut.
Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Simpson geeft de bal voor. Piejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker onderschept slim de pass. Lineker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tirano is nu in balbezit. Tirano heeft problemen om de bal te vangen. Tirano speelt de bal door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFE SQUAD - Areia 1:2

70e minuut.
Lineker probeert de bal aan de voet te houden. Tirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokita begaat een overtreding. Rokita krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rokita met een snelle inworp. Simpson probeert naar een medespeler te passen. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker draait met de bal, schiet en ... Ndreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFE SQUAD - Areia 2:2

74e minuut.
Piejko rent richting de bal. Lineker verovert de bal door een tackle van achteren. Lineker passt de bal met de wreef. Chorąży is nu in balbezit. Chorąży haalt uit met een fantastische trap. Ndreu bokst de bal weg.

82e minuut.
Kjeldsen kan de bal niet met de borst controleren. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft een hoge lob. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Simpson met de inworp. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lineker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chorąży legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Trudnos kopt de bal weg. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Simpson geeft een lange en hoge pass. Chorąży rent richting de bal. Chorąży haalt uit met een fantastische trap. Ndreu bokst de bal weg.

90e minuut.
Tirano rent richting de bal. Tirano passt de bal in één keer door. Filipiak rent richting de bal. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Tussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFE SQUAD 44%, Areia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFE SQUAD - Areia 2:2