Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inazuma Eleven SC Solon City
2x2 Tactiek 3-3-2-2
48% Balbezit 52%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 60.8
average Schieten incredible
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Vilas-Boas is nu in balbezit. Vilas-Boas met een sublieme pass. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:1

4e minuut.
Bogićević rent richting de bal. Bogićević geeft een lange en hoge pass. Bodea kopt de bal weg. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:2

5e minuut.
Belfort speelt de bal door. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes onderschept slim de pass. Antunes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:3

6e minuut.
Tekgöz met de inworp. Bodea probeert naar een medespeler te passen. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:4

8e minuut.
Bodea probeert naar een medespeler te passen. Lampedecchia rent richting de bal. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tekgöz speelt de bal door. Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui schiet op doel. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lampedecchia passt de bal in één keer door. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui schiet op doel. Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:5

11e minuut.
Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:6

13e minuut.
Antunes passt de bal in één keer door. Daar is Lampedecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampedecchia speelt de bal door. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui haalt uit met een fantastische trap. Mozer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Bodea met de inworp. Itaqui met een sublieme pass. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:7

16e minuut.
Lampedecchia met een sublieme pass. Klungelig pakt Vilas-Boas de bal. Vilas-Boas met een sublieme pass. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui haalt uit met een fantastische trap. Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vilas-Boas kan de bal niet met de borst controleren. Belfort bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vilas-Boas zijn tegenspeler op de grond. Vilas-Boas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Antunes kopt de bal weg. Lampedecchia probeert de bal met de borst te controleren. Lampedecchia passt de bal in één keer door. Daar is Antunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vladu met een sublieme pass. Lampedecchia rent richting de bal. Lampedecchia passt de bal in één keer door. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:8

20e minuut.
Lampedecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia passt de bal met de wreef. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes schiet op doel. Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:9

22e minuut.
Bodea met de inworp. Itaqui speelt de bal door. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:10

22e minuut.
Neves geeft een lange en hoge pass. Antunes kopt de bal weg. Itaqui kan de bal niet met de borst controleren. Itaqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:11

24e minuut.
Tekgöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bodea de bal. Bodea passt de bal zonder na te denken. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:12

24e minuut.
Belfort probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taddei de bal. Antunes onderschept slim de pass. Antunes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Belfort kopt de bal weg. Lampedecchia rent richting de bal. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tekgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Lampedecchia met een sublieme pass. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:13

34e minuut.
Tekgöz passt de bal in één keer door. Antunes is nu in balbezit. Antunes passt de bal zonder na te denken. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:14

37e minuut.
Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antunes de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Bodea speelt de bal door. Lampedecchia met een sublieme pass. Daar is Antunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Itaqui probeert naar een medespeler te passen. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:15

43e minuut.
Tekgöz kopt de bal weg. Itaqui probeert naar een medespeler te passen. Vilas-Boas met een sublieme pass. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Itaqui rent richting de bal. Itaqui draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:16

45e minuut.
Tekgöz speelt de bal door. Lampedecchia met een sublieme pass. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Eleven 91%, SC Solon City 9%.
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:16

46e minuut.
das Flores passt de bal in één keer door. Lampedecchia rent richting de bal. Lampedecchia passt de bal met de wreef. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Mozer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Itaqui heeft problemen om de bal te vangen. Pérez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Itaqui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antunes neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:17

48e minuut.
Belfort met een sublieme pass. Taddei is nu in balbezit. Antunes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antunes krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bodea passt de bal met de wreef. Lampedecchia rent richting de bal. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel. Mozer bokst de bal weg.

50e minuut.
Vladu passt de bal zonder na te denken. Bodea met een sublieme pass. Lampedecchia met een sublieme pass. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Mozer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia onderschept slim de pass. Lampedecchia haalt uit met een fantastische trap. Mozer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Itaqui rent richting de bal. Itaqui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bodea rent richting de bal. Taddei rent richting de bal. Bodea verovert de bal door een tackle van achteren. Bodea draait met de bal, schiet en ... Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:18

53e minuut.
Tekgöz met een sublieme pass. Klungelig pakt Lampedecchia de bal. Lampedecchia met een sublieme pass. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes schiet op doel. Mozer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bodea probeert naar een medespeler te passen. Lampedecchia met een sublieme pass. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Vladu passt de bal in één keer door. Lampedecchia speelt de bal door. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:19

59e minuut.
Itaqui rent richting de bal. Itaqui passt de bal met de wreef. Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:20

64e minuut.
Bodea passt de bal zonder na te denken. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes draait met de bal, schiet en ... Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Lampedecchia speelt de bal door. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui passt de bal zonder na te denken. Daar is Antunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes draait met de bal, schiet en ... Mozer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Taddei geeft de bal voor. Tekgöz met een sublieme pass. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:21

68e minuut.
Itaqui kopt de bal weg. Lampedecchia met een sublieme pass. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:22

70e minuut.
Vladu is nu in balbezit. Bodea rent richting de bal. Bodea passt de bal in één keer door. Lampedecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia haalt uit met een fantastische trap. Mozer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lampedecchia is nu in balbezit. Lampedecchia met een sublieme pass. Itaqui rent richting de bal. Itaqui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:23

76e minuut.
Itaqui geeft de bal voor. Lampedecchia is nu in balbezit. Lampedecchia speelt de bal door. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bodea probeert naar een medespeler te passen. Lampedecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia passt de bal zonder na te denken. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Itaqui kan de bal niet met de borst controleren. Itaqui passt de bal zonder na te denken. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:24

81e minuut.
Klungelig pakt Lampedecchia de bal. Lampedecchia probeert naar een medespeler te passen. Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:25

82e minuut.
Itaqui rent richting de bal. Itaqui passt de bal zonder na te denken. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:26

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bodea neemt de hoekschop. Daar is Lampedecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampedecchia draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mozer trapt de bal weg. Vladu kopt de bal weg. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Lampedecchia de bal. Lampedecchia met een sublieme pass. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ... Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui probeert naar een medespeler te passen. Antunes is nu in balbezit. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:27

90e minuut.
Belfort probeert naar een medespeler te passen. Taddei heeft problemen om de bal te vangen. Taddei met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bodea zal de hoekschop nemen. Lampedecchia is nu in balbezit. Lampedecchia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taddei is nu in balbezit. Itaqui onderschept slim de pass. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Eleven 89%, SC Solon City 11%.
Inazuma Eleven - SC Solon City 0:28