Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Swiss Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17792
Swiss Real Brasil FC
SWI4 Tactiek DefAla
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
62.9 gemiddelde waardering 61
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Billström passt de bal in één keer door. Ţugurlan met een sublieme pass. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail geeft de bal voor. Gutović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Billström bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Digozis. Billström raakt geblesseerd tijdens het duel. Billström met een snel genomen vrije trap. Potrzebny springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Véliz verovert de bal door een tackle van achteren. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kartal krijgt een gele kaart. Gail is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Potrzebny zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Real Brasil FC 1:0

20e minuut.
Ţugurlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gail rent richting de bal. Gail geeft een lange en hoge pass. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović draait met de bal, schiet en ... roller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geladaris onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Potrzebny onderschept slim de pass. Sunatekin onderschept slim de pass. Gutović verovert de bal door een tackle van achteren. Gutović draait met de bal, schiet en ... roller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Real Brasil FC 2:0

29e minuut.
Kartal probeert naar een medespeler te passen. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović passt de bal met de wreef. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sunatekin geeft een lange en hoge pass. Ţugurlan met een sublieme pass. Gail rent richting de bal. Gail geeft een lange en hoge pass. Gutović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş passt de bal met de wreef. Makoun geeft een hoge lob. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 42%, Real Brasil FC 58%.
Swiss - Real Brasil FC 2:0

46e minuut.
Moros komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gail is nu in balbezit. Gail passt de bal zonder na te denken. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Real Brasil FC 3:0

54e minuut.
Demirtaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Digozis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Digozis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczęśniak komt het veld opgelopen. Caldas komt het veld opgelopen. Chiquinho komt het veld opgelopen. Pérez Ferre komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Billström bereikt de bal nog maar net als eerste. Billström passt de bal in één keer door. Chiquinho met een sublieme pass. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Makoun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szczęśniak met de inworp. Caldas geeft de bal voor. Gutović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andorka komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanmer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 37%, Real Brasil FC 63%.
Swiss - Real Brasil FC 3:0