Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inazuma Eleven AFE SQUAD
2x2 Tactiek Dugtrio
39% Balbezit 61%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lineker zal de hoekschop nemen. Valdo kopt de bal weg. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rebeque heeft problemen om de bal te vangen. Rebeque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:1

5e minuut.
Rebeque is nu in balbezit. Rebeque probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montenegro de bal. Montenegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:2

8e minuut.
Lineker met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Montenegro de bal onder controle te krijgen. Rebeque met een sublieme pass. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:3

10e minuut.
Rebeque bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeque passt de bal zonder na te denken. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ... Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:4

11e minuut.
Taddei met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lineker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rebeque is nu in balbezit. Rebeque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:5

12e minuut.
Rebeque rent richting de bal. Rebeque passt de bal met de wreef. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Marnerakis rent richting de bal. Taddei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taddei krijgt een gele kaart. Marnerakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montenegro komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:6

17e minuut.
Rebeque rent richting de bal. Rebeque passt de bal in één keer door. Solarte met een sublieme pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker geeft een lange en hoge pass. Rebeque bereikt de bal nog maar net als eerste. Marnerakis rent richting de bal. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Valdo passt de bal met de wreef. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Marnerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marnerakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:7

27e minuut.
Lineker onderschept slim de pass. Lineker met een sublieme pass. Solarte probeert naar een medespeler te passen. Marnerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Taddei onderschept slim de pass. Solarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdo schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:8

33e minuut.
Lineker geeft een hoge lob. Marnerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marnerakis probeert naar een medespeler te passen. Montenegro kan de bal niet met de borst controleren. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Solarte kopt de bal weg. Taddei rent richting de bal. Marnerakis onderschept slim de pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:9

37e minuut.
Solarte probeert naar een medespeler te passen. Lineker heeft problemen om de bal te vangen. Lineker passt de bal zonder na te denken. Marnerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marnerakis haalt uit met een fantastische trap. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marnerakis rent richting de bal. Marnerakis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:10

39e minuut.
Ponce met een harde bal richting middenveld. Solarte kopt de bal weg. Taddei heeft problemen om de bal te vangen. Valdo rent richting de bal. Valdo schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Solarte kan de bal niet met de borst controleren. Montenegro rent richting de bal. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valdo de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Solarte probeert naar een medespeler te passen. Valdo rent richting de bal. Klungelig pakt Valdo de bal. Valdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:11

43e minuut.
Taddei geeft een hoge lob. Inworp. Solarte met een snelle inworp. Rebeque bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeque geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Solarte speelt de bal door. Rebeque rent richting de bal. Rebeque geeft de bal voor. Valdo rent richting de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Eleven 90%, AFE SQUAD 10%.
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:12

47e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Taddei geeft een lange en hoge pass. Lineker kopt de bal weg. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:13

52e minuut.
Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdo passt de bal zonder na te denken. Marnerakis is nu in balbezit. Marnerakis schiet op doel. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:14

53e minuut.
Mirandinha geeft de bal voor. Inworp. Lineker met een snelle inworp. Valdo rent richting de bal. Valdo geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:15

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lineker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valdo rent richting de bal. Valdo haalt uit met een fantastische trap. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:16

56e minuut.
Lineker met de inworp. Jaelani rent richting de bal. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:17

57e minuut.
Taddei passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lineker neemt de hoekschop. Rebeque rent richting de bal. Rebeque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:18

58e minuut.
Marnerakis speelt de bal door. Solarte is nu in balbezit. Solarte geeft een lange en hoge pass. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:19

59e minuut.
Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddei passt de bal zonder na te denken. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:20

63e minuut.
Marnerakis passt de bal in één keer door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal in één keer door. Valdo is nu in balbezit. Valdo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Marnerakis geeft de bal voor. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo haalt uit met een fantastische trap. Montenegro probeert de bal aan de voet te houden. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:21

74e minuut.
Muniz met een sublieme pass. Taddei rent richting de bal. Taddei probeert naar een medespeler te passen. Lineker rent richting de bal. Lineker haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ponce trapt de bal weg. Solarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarte passt de bal zonder na te denken. Rebeque rent richting de bal. Rebeque met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lineker is nu in balbezit. Lineker passt de bal in één keer door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:22

83e minuut.
Inworp. Rebeque met een snelle inworp. Marnerakis geeft een lange en hoge pass. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Eleven 96%, AFE SQUAD 4%.
Inazuma Eleven - AFE SQUAD 0:23