Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Swiss Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16502
Swiss SC Solon City
SWI4 Tactiek 4-3-2-1
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


15e minuut.
Gail rent richting de bal. Gail speelt de bal door. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan geeft de bal voor. Potrzebny maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal met de wreef. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail geeft de bal voor. Potrzebny krijgt zijn hoofd ertegen. Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Tekgöz geeft de bal voor. Antunes kopt de bal weg. Itaqui probeert de bal aan de voet te houden. Bodea is nu in balbezit. Bodea schiet op doel. Szura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Queirós met een sublieme pass. Gutović is nu in balbezit. Gutović met een sublieme pass. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Zapata bokst de bal weg.

28e minuut.
Nayak met een snelle inworp. Tekgöz is nu in balbezit. Gail verovert de bal door een tackle van achteren. Gail passt de bal met de wreef. Potrzebny is nu in balbezit. Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Ţugurlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail geeft een lange en hoge pass. Gutović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - SC Solon City 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 36%, SC Solon City 64%.
Swiss - SC Solon City 1:0

46e minuut.
Vladu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Antunes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sena. Antunes raakt geblesseerd tijdens het duel. Vladu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Billström de bal. Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Billström passt de bal met de wreef. Ţugurlan geeft een hoge lob. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - SC Solon City 2:0

69e minuut.
Billström passt de bal in één keer door. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan geeft een hoge lob. Gutović is nu in balbezit. Gutović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Chiquinho komt het veld opgelopen. Sandrin komt het veld opgelopen. South komt het veld opgelopen. Setién komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Papantonis speelt de bal door. Vilas-Boas rent richting de bal. Vilas-Boas passt de bal in één keer door. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tekgöz met een sublieme pass. Vilas-Boas rent richting de bal. Vilas-Boas geeft de bal voor. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. Szura bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Papantonis passt de bal met de wreef. Vilas-Boas speelt de bal door. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - SC Solon City 2:1

86e minuut.
Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui verovert de bal door een tackle van achteren. Yutkun is nu in balbezit. Antunes onderschept slim de pass. Antunes schiet op doel. Szura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 46%, SC Solon City 54%.
Swiss - SC Solon City 2:1