Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Areia Boa Morte FC
5212Sep2020 Tactiek Movediça
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.4 gemiddelde waardering 68.3
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tirano met een snelle inworp. Fiel geeft een lange en hoge pass. Khắc Cường krijgt zijn hoofd ertegen. Landshammer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Inworp. Calami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdán controleert de bal met de borst. Bogdán geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk springt en kopt de bal. Ndreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal zonder na te denken. Labak verovert de bal door een tackle van achteren. Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Areia 48%, Boa Morte FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Areia - Boa Morte FC 0:0

50e minuut.
Kjeldsen geeft een hoge lob. Landim bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwalda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buwalda krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Błażejewski kopt de bal weg. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pérez begaat een overtreding. Khắc Cường is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Khắc Cường neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Landshammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Tirano passt de bal met de wreef. Kjeldsen geeft een hoge lob. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk draait met de bal, schiet en ... Ndreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Boa Morte FC 0:1

74e minuut.
Fiel rent richting de bal. Fiel geeft de bal voor. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ... Landshammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Areia - Boa Morte FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Areia 47%, Boa Morte FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Areia - Boa Morte FC 1:1