Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Cuebão Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 21341
Timeco F. C. SOUZACRUZ FC
Mandraque 4 Tactiek baladoplagio
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten very good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Dziwny probeert naar een medespeler te passen. Rodzinski is nu in balbezit. Rodzinski probeert naar een medespeler te passen. Demli is nu in balbezit. Demli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fierka is nu in balbezit. Fierka passt de bal met de wreef. Dziwny rent richting de bal. Dziwny geeft een hoge lob. Demli krijgt zijn hoofd ertegen. Canović bokst de bal weg.

28e minuut.
Vladovič is nu in balbezit. Euvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavadszky. Zavadszky krijgt een gele kaart. Euvrard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Euvrard kopt de bal weg. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Euvrard geeft een lange en hoge pass. Rodzinski kopt de bal weg. Rivera geeft de bal voor. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rodzinski probeert naar een medespeler te passen. Najman rent richting de bal. Segura begaat een overtreding. Segura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 61%, SOUZACRUZ FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timeco F. C. - SOUZACRUZ FC 0:0

49e minuut.
Rivera rent richting de bal. Fierka verovert de bal door een tackle van achteren. Fierka probeert naar een medespeler te passen. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Rodzinski de bal. Rodzinski probeert naar een medespeler te passen. Demli is nu in balbezit. Demli haalt uit met een fantastische trap. Canović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - SOUZACRUZ FC 0:1

53e minuut.
Rodzinski probeert naar een medespeler te passen. Fierka speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Demli schiet op doel. Canović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - SOUZACRUZ FC 0:2

56e minuut.
Rathgeb heeft problemen om de bal te vangen. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman speelt de bal door. Dziwny rent richting de bal. Dziwny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Garjelea kopt de bal weg. Rodzinski is nu in balbezit. Rodzinski passt de bal zonder na te denken. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Euvrard rent richting de bal. Euvrard geeft een hoge lob. Vladovič rent richting de bal. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Fierka passt de bal met de wreef. Demli rent richting de bal. Ciobotaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demli raakt geblesseerd tijdens het duel. Dziwny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - SOUZACRUZ FC 0:3

89e minuut.
Aðalsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Najman rent richting de bal. Najman geeft een lange en hoge pass. Demli maakt een snoekduik en kopt de bal. Canović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - SOUZACRUZ FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 64%, SOUZACRUZ FC 36%.
Timeco F. C. - SOUZACRUZ FC 0:4