Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Rondônia Inazuma Eleven
2021 532 BIL Tactiek 2x2
44% Balbezit 56%
3% Spel op eigen helft 97%
69 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 39.8
incredible Schieten average
formidable Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Luca speelt de bal door. de Oliveira rent richting de bal. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Mozer probeert naar een medespeler te passen. De Rada Placer kopt de bal weg. Thế Anh geeft de bal voor. Luca springt en kopt de bal. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 1:0

4e minuut.
Luca speelt de bal door. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira schiet op doel. Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Thế Anh de bal. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 2:0

6e minuut.
Thế Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Burke heeft problemen om de bal te vangen. Burke passt de bal zonder na te denken. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 3:0

7e minuut.
Belfort speelt de bal door. Daar is Taddei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca haalt uit met een fantastische trap. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 4:0

9e minuut.
Dominguez rent richting de bal. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke probeert naar een medespeler te passen. Pangaré rent richting de bal. Pangaré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 5:0

10e minuut.
Dominguez passt de bal met de wreef. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke passt de bal met de wreef. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dobrzański geeft een hoge lob. Dalglish rent richting de bal. Dalglish met een sublieme pass. Luca rent richting de bal. Luca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Yangshan geeft de bal voor. Dalglish rent richting de bal. Dalglish geeft een lange en hoge pass. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 6:0

14e minuut.
Pérez rent richting de bal. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca speelt de bal door. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré draait met de bal, schiet en ... Paal! de Oliveira geeft een hoge lob. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 7:0

16e minuut.
Thế Anh met de inworp. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez passt de bal met de wreef. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 8:0

17e minuut.
Thế Anh met de inworp. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 9:0

18e minuut.
Thế Anh met een snelle inworp. Dominguez speelt de bal door. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mozer met een sublieme pass. Thế Anh kopt de bal weg. de Oliveira met een sublieme pass. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dominguez zal de hoekschop nemen. Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 10:0

20e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke passt de bal zonder na te denken. Pangaré rent richting de bal. Pangaré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 11:0

21e minuut.
Belfort met een sublieme pass. Taddei is nu in balbezit. de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira schiet op doel. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 12:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thế Anh met een snelle inworp. Dominguez speelt de bal door. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ... Paal! de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira schiet op doel. Mozer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taddei heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez onderschept slim de pass. Dominguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 13:0

24e minuut.
Thế Anh met een snelle inworp. Burke rent richting de bal. Burke geeft de bal voor. Luca springt en kopt de bal. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 14:0

26e minuut.
Mozer met een sublieme pass. Dominguez kopt de bal weg. Daar is Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luca draait met de bal, schiet en ... Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 15:0

27e minuut.
Yangshan geeft de bal voor. Thế Anh kopt de bal weg. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 16:0

29e minuut.
Thế Anh kopt de bal weg. de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez met een sublieme pass. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 17:0

30e minuut.
Mozer speelt de bal door. Daar is Dominguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 18:0

31e minuut.
Taddei rent richting de bal. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca passt de bal in één keer door. Pangaré heeft problemen om de bal te vangen. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dominguez kopt de bal weg. Taddei rent richting de bal. de Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 19:0

34e minuut.
Yangshan geeft een lange en hoge pass. de Oliveira controleert de bal met de borst. Burke probeert naar een medespeler te passen. Luca rent richting de bal. Luca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 20:0

36e minuut.
Ruiz de Lopera rent richting de bal. Luca onderschept slim de pass. Luca met een sublieme pass. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Mozer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dominguez zal de hoekschop nemen. Pangaré krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luca is nu in balbezit. Luca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 21:0

39e minuut.
Mozer probeert naar een medespeler te passen. Thế Anh probeert de bal met de borst te controleren. Thế Anh met een sublieme pass. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mozer trapt de bal weg van het doel. Burke kopt de bal weg. Daar is Thế Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Anh geeft een hoge lob. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal. Mozer bokst de bal weg. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 2%, Inazuma Eleven 98%.
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 22:0

48e minuut.
de Oliveira is nu in balbezit. Dominguez speelt de bal door. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 23:0

51e minuut.
Dominguez met een sublieme pass. Burke rent richting de bal. Burke probeert naar een medespeler te passen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 24:0

52e minuut.
Thế Anh met een snelle inworp. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez met een sublieme pass. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Mozer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 25:0

53e minuut.
Pangaré rent richting de bal. Klungelig pakt Luca de bal. Pangaré rent richting de bal. Luca rent richting de bal. Luca draait met de bal, schiet en ... Mozer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 26:0

54e minuut.
Pérez speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thế Anh zal de hoekschop nemen. de Oliveira krijgt zijn hoofd ertegen. Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 27:0

56e minuut.
Taddei is nu in balbezit. de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez passt de bal zonder na te denken. Luca rent richting de bal. Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 28:0

59e minuut.
Pangaré speelt de bal door. de Oliveira met een sublieme pass. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ... Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 29:0

61e minuut.
Luca geeft een hoge lob. de Oliveira rent richting de bal. Dominguez geeft de bal voor. Luca krijgt zijn hoofd ertegen. Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 30:0

62e minuut.
Jaelani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke probeert naar een medespeler te passen. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Burke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez speelt de bal door. Luca is nu in balbezit. Luca schiet op doel. Mozer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pangaré de bal. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 31:0

65e minuut.
Pangaré is nu in balbezit. Pangaré geeft de bal voor. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 32:0

67e minuut.
Burke kopt de bal weg. de Oliveira rent richting de bal. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira geeft een hoge lob. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal. Mozer bokst de bal weg. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 33:0

68e minuut.
Belfort probeert naar een medespeler te passen. Taddei is nu in balbezit. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 34:0

69e minuut.
Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddei passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thế Anh neemt de hoekschop. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal. Mozer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Oliveira springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 35:0

71e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Dominguez speelt de bal door. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 36:0

71e minuut.
Belfort probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taddei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 37:0

73e minuut.
de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira met een sublieme pass. Daar is Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 38:0

75e minuut.
Pangaré is nu in balbezit. Pangaré passt de bal zonder na te denken. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 39:0

78e minuut.
Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré passt de bal met de wreef. Daar is Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luca schiet op doel. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 40:0

80e minuut.
Yangshan met een harde bal richting middenveld. Dalglish kopt de bal weg. Dominguez geeft een hoge lob. Luca maakt een snoekduik en kopt de bal. Mozer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
De Rada Placer onderschept slim de pass. De Rada Placer met een sublieme pass. Burke rent richting de bal. Burke geeft de bal voor. Luca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 41:0

83e minuut.
Bogićević geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Belfort stond buitenspel. Mydlo neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Luca de bal. Luca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 42:0

84e minuut.
Thế Anh rent richting de bal. Bogićević met een sublieme pass. Daar is Mirandinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Anh rent richting de bal. Thế Anh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Ruiz de Lopera bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Anh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pangaré is nu in balbezit. Pangaré geeft de bal voor. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 43:0

89e minuut.
Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca passt de bal met de wreef. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luca probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Mozer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 44:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 5%, Inazuma Eleven 95%.
Inter Rondônia - Inazuma Eleven 44:0