Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Xande Landim
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30430
Timinho F.C SOUZACRUZ FC
P2A2MDmed Tactiek baladoplagio
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
70.7 gemiddelde waardering 62
outstanding Schieten good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Mendez de bal onder controle te krijgen. Perneta met een sublieme pass. Ignácio heeft problemen om de bal te vangen. Ignácio geeft een hoge lob. Eve springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zavadszky de bal. Manolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ignácio kopt de bal weg. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orama krijgt een gele kaart. Eve is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Perneta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Delfino neemt vlug de vrije trap. Ignácio is nu in balbezit. Ignácio speelt de bal door. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vivas is nu in balbezit. Vivas geeft een hoge lob. Aðalsteinnsson kan de bal niet met de borst controleren. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol schiet op doel. Manolić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mendez met een sublieme pass. Perneta speelt de bal door. Ignácio rent richting de bal. Ignácio geeft een lange en hoge pass. Methol springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pardal met een sublieme pass. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácio geeft een hoge lob. Eve maakt een snoekduik en kopt de bal. Manolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pardal kopt de bal weg. Rapisarda kan de bal niet met de borst controleren. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve schiet op doel. Manolić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - SOUZACRUZ FC 1:0

40e minuut.
Delfino onderschept slim de pass. Perneta met een sublieme pass. Ignácio is nu in balbezit. Ignácio geeft een lange en hoge pass. Methol krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Inworp. Trevisan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timinho F.C 36%, SOUZACRUZ FC 64%.
Timinho F.C - SOUZACRUZ FC 1:0

49e minuut.
Vivas onderschept slim de pass. Fierka rent richting de bal. Trevisan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trevisan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Perneta met een sublieme pass. Daar is Ignácio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignácio passt de bal zonder na te denken. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - SOUZACRUZ FC 2:0

66e minuut.
Ignácio probeert naar een medespeler te passen. Eve is nu in balbezit. Rapisarda rent richting de bal. Eve onderschept slim de pass. Eve draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Garjelea passt de bal met de wreef. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perneta krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mărculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărculescu geeft een lange en hoge pass. Eve rent richting de bal. Eve schiet op doel. Manolić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - SOUZACRUZ FC 3:0

85e minuut.
Methol onderschept slim de pass. Methol passt de bal met de wreef. Eve rent richting de bal. Eve draait met de bal, schiet en ... Manolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - SOUZACRUZ FC 4:0

89e minuut.
Ignácio geeft een hoge lob. Aðalsteinnsson kopt de bal weg. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timinho F.C 42%, SOUZACRUZ FC 58%.
Timinho F.C - SOUZACRUZ FC 4:0