Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Swiss
baladoplagio Tactiek SWI4
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
63.4 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. Manolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Swiss 0:1

20e minuut.
Rodzinski kopt de bal weg. Demli is nu in balbezit. Dziwny speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap. Szura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Najman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Hidalgo is nu in balbezit. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Swiss 0:2

33e minuut.
Gail met een sublieme pass. Hidalgo is nu in balbezit. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. Manolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Swiss 0:3

35e minuut.
Vásquez probeert de bal met de borst te controleren. Gail is nu in balbezit. Gail passt de bal zonder na te denken. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. Manolić bokst de bal weg.

36e minuut.
Caldas rent richting de bal. Caldas geeft de bal voor. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. Manolić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Garjelea heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Queirós zal de hoekschop nemen. Hidalgo springt en kopt de bal. Manolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Swiss 0:4

38e minuut.
Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan speelt de bal door. Gail rent richting de bal. Gail geeft een lange en hoge pass. Potrzebny krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vásquez geeft de bal voor. Najman rent richting de bal. Najman passt de bal in één keer door. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Swiss 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 59%, Swiss 41%.
SOUZACRUZ FC - Swiss 1:4

60e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Rapisarda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Manolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Swiss 1:5

63e minuut.
Janjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny onderschept slim de pass. Billström onderschept slim de pass. Demli is nu in balbezit. Demli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Queirós passt de bal met de wreef. Potrzebny is nu in balbezit. Zavadszky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zavadszky krijgt een gele kaart. Potrzebny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiquinho komt het veld opgelopen. South komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sena geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hidalgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Hidalgo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Caldas passt de bal met de wreef. Najman rent richting de bal. Najman speelt de bal door. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rodzinski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kerský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerský geeft een lange en hoge pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Fierka rent richting de bal. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho passt de bal in één keer door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Manolić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 53%, Swiss 47%.
SOUZACRUZ FC - Swiss 1:5