Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club Bolerage
iNOVA Tactiek Toma!Sorte!
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
54.3 gemiddelde waardering 71.8
adequate Schieten incredible
very good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Bandeira de Mello passt de bal zonder na te denken. Caveye rent richting de bal. Geißler rent richting de bal. Geißler haalt uit met een fantastische trap. Šternberk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Lazzarini de bal. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará geeft een hoge lob. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Carreiro is nu in balbezit. Carreiro speelt de bal door. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een lange en hoge pass. Geißler maakt een snoekduik en kopt de bal. Šternberk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Sotero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Carreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carreiro geeft een hoge lob. Geißler springt en kopt de bal. Šternberk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pará rent richting de bal. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler speelt de bal door. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Carreiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Sotero de bal. Sotero geeft een hoge lob. Geißler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Bolerage 0:1

41e minuut.
Lazzarini heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarini met een sublieme pass. Sotero rent richting de bal. Sotero geeft de bal voor. Geißler springt en kopt de bal. Šternberk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Carreiro met een sublieme pass. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een lange en hoge pass. Geißler krijgt zijn hoofd ertegen. Šternberk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Bolerage 0:2

45e minuut.
Bandeira de Mello speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sassi de bal onder controle te krijgen. Geißler rent richting de bal. Geißler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 81%, Bolerage 19%.
Santos Football Club - Bolerage 0:2

56e minuut.
Luis Enrique met een sublieme pass. Carreiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Sotero de bal. Sotero geeft een hoge lob. Geißler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lazzarini met een sublieme pass. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft de bal voor. Geißler krijgt zijn hoofd ertegen. Šternberk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 60%, Bolerage 40%.
Santos Football Club - Bolerage 0:2