Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Isotopes Strikers
antigravidade Tactiek 5-2V-1PE-2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
64.5 gemiddelde waardering 68.6
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Mnich is nu in balbezit. Mnich probeert naar een medespeler te passen. Zahálka verovert de bal door een tackle van achteren. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik draait met de bal, schiet en ... Paal! Piedra bokst de bal weg.

19e minuut.
Koshelyuk rent richting de bal. Staniek begaat een overtreding. Koshelyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Dinulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Widacha springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Świerczewski speelt de bal door. Mnich rent richting de bal. Mnich speelt de bal door. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik schiet op doel. Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Isotopes Strikers 0:1

25e minuut.
Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnich geeft een hoge lob. Piot probeert de bal met de borst te controleren. Hyon onderschept slim de pass. Hyon draait met de bal, schiet en ... Piedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Šepelj geeft een hoge lob. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel passt de bal in één keer door. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ... Ondulado bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velásquez met een sublieme pass. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Daar is Matěj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 51%, Isotopes Strikers 49%.
Winners F.C. - Isotopes Strikers 0:1

50e minuut.
Inworp. Mauceri komt het veld opgelopen.

55e minuut.
McMupp passt de bal in één keer door. Sioćko rent richting de bal. Sioćko met een sublieme pass. Hyon rent richting de bal. Hyon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piegzik rent richting de bal. Piegzik draait met de bal, schiet en ... Piedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Isotopes Strikers 0:2

60e minuut.
Mauceri rent richting de bal. McMupp onderschept slim de pass. McMupp geeft een lange en hoge pass. Kuziel kopt de bal weg. Widacha rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Isotopes Strikers 1:2

62e minuut.
Kaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaj passt de bal met de wreef. Šepelj heeft problemen om de bal te vangen. Piegzik rent richting de bal. Piegzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaj passt de bal in één keer door. Mnich rent richting de bal. Mnich geeft de bal voor. Hyon springt en kopt de bal. Piedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Matěj onderschept slim de pass. Matěj probeert naar een medespeler te passen. Świerczewski speelt de bal door. Piegzik rent richting de bal. Piegzik draait met de bal, schiet en ... Piedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mnich is nu in balbezit. Mnich met een sublieme pass. Piegzik speelt de bal door. Hyon rent richting de bal. Hyon draait met de bal, schiet en ... Piedra bokst de bal weg.

83e minuut.
Šepelj probeert naar een medespeler te passen. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel passt de bal zonder na te denken. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ... Ondulado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kuziel rent richting de bal. Kuziel passt de bal met de wreef. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ... Ondulado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners F.C. - Isotopes Strikers 2:2

88e minuut.
Sioćko passt de bal met de wreef. Mnich rent richting de bal. Mnich passt de bal met de wreef. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik schiet op doel. Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 46%, Isotopes Strikers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winners F.C. - Isotopes Strikers 2:2