Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense SBS Real Bublitz
3 teste Tactiek teste3
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 59.6
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Wiśniowiecki geeft een hoge lob. Gatzka kopt de bal weg. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta onderschept slim de pass. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Cyra geeft een hoge lob. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdós legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rozkoszny raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rozkoszny neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense SBS - Real Bublitz 0:1

16e minuut.
Wiśniowiecki rent richting de bal. Wiśniowiecki met een sublieme pass. Gatzka rent richting de bal. Gatzka schiet op doel. Sladojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fluminense SBS - Real Bublitz 1:1

26e minuut.
Galdós met de inworp. Wiśniowiecki speelt de bal door. Klungelig pakt Häberli de bal. Häberli geeft een lange en hoge pass. Vidaurreta maakt een snoekduik en kopt de bal. Sladojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolanowski kopt de bal weg. Häberli speelt de bal door. Gatzka is nu in balbezit. Gatzka schiet op doel. Bolanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sladojević bokst de bal weg.

29e minuut.
Tassi speelt de bal door. Furco rent richting de bal. Furco passt de bal met de wreef. Gatzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Wiśniowiecki passt de bal zonder na te denken. Gatzka is nu in balbezit. Häberli rent richting de bal. Häberli geeft een lange en hoge pass. Vidaurreta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Wiśniowiecki speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado met een sublieme pass. Gatzka is nu in balbezit. Gatzka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gatzka is nu in balbezit. Gatzka passt de bal in één keer door. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense SBS - Real Bublitz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense SBS 43%, Real Bublitz 57%.
Fluminense SBS - Real Bublitz 2:1

51e minuut.
Chavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavos passt de bal met de wreef. Wiśniowiecki met een sublieme pass. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chuquimia geeft een hoge lob. Santa Cruz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rozkoszny de bal. Weler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny onderschept slim de pass. Paal!

69e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Sladojević met een sublieme pass. Tassi probeert naar een medespeler te passen. Gatzka rent richting de bal. Gatzka schiet op doel. Sladojević bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Cyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzka rent richting de bal. Gatzka passt de bal in één keer door. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Zékány komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense SBS 45%, Real Bublitz 55%.
Fluminense SBS - Real Bublitz 2:1