Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.02
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15421
CRUZEIRO FENOMENAL Sky Layser FC
chumaço Tactiek Carna 2020
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 66.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Altuğlu geeft de bal voor. Åhblad is nu in balbezit. Met opzet legt De Laet zijn tegenspeler op de grond. De Laet krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Gareis geeft de bal voor. Cebola is nu in balbezit. Cebola probeert naar een medespeler te passen. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Sky Layser FC 0:1

7e minuut.
Kafasis met een sublieme pass. Morales speelt de bal door. Buda probeert naar een medespeler te passen. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov haalt uit met een fantastische trap. Rózgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Inworp. Badalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales speelt de bal door. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Radziszewski rent richting de bal. Radziszewski passt de bal zonder na te denken. Åhblad probeert naar een medespeler te passen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dalmolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bugalski de bal. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 59%, Sky Layser FC 41%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Sky Layser FC 0:1

48e minuut.
Morales speelt de bal door. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad passt de bal in één keer door. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kafasis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morales de bal. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac verovert de bal door een tackle van achteren. Papac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kafasis verovert de bal door een tackle van achteren. Kafasis geeft de bal voor. Gareis kan de bal niet met de borst controleren. Papazov rent richting de bal. Papazov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kold verovert de bal door een tackle van achteren. Kold probeert naar een medespeler te passen. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cebola probeert de bal met de borst te controleren. Radziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Radziszewski geeft de bal voor. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 54%, Sky Layser FC 46%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Sky Layser FC 0:1