Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.02
  • Stadion: Arena Campinas
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16723
Sky Layser FC CRUZEIRO FENOMENAL
Carna 2020 Tactiek chumaço
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
adequate Verdedigen outstanding


38e minuut.
Rymuza rent richting de bal. Senna onderschept slim de pass. Senna passt de bal met de wreef. Lira rent richting de bal. Lira haalt uit met een fantastische trap. Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Venâncio speelt de bal door. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati passt de bal in één keer door. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna draait met de bal, schiet en ... Montoya bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Layser FC 42%, CRUZEIRO FENOMENAL 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sky Layser FC - CRUZEIRO FENOMENAL 0:0

50e minuut.
Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubica rent richting de bal. Kubica passt de bal zonder na te denken. Garašanin rent richting de bal. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. Toukolahti bokst de bal weg. Kubica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Prunariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá speelt de bal door. Kubica rent richting de bal. Kubica haalt uit met een fantastische trap. Toukolahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Layser FC - CRUZEIRO FENOMENAL 0:1

62e minuut.
Kubica is nu in balbezit. Kubica geeft de bal voor. Pavanati is nu in balbezit. Garašanin verovert de bal door een tackle van achteren. Garašanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wong rent richting de bal. Wong geeft een hoge lob. Kafasis is nu in balbezit. Kafasis draait met de bal, schiet en ... Garašanin maakt een snoekduik en kopt de bal. Toukolahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kafasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafasis met een sublieme pass. Nunes rent richting de bal. Garašanin verovert de bal door een tackle van achteren. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. Toukolahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Graffite met een sublieme pass. Wong probeert naar een medespeler te passen. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel. Toukolahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Vanzolini geeft een lange en hoge pass. Sciaccaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciaccaluga geeft een hoge lob. Kubica kopt de bal weg. Kafasis geeft een hoge lob. Toukolahti bokst de bal weg. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Layser FC - CRUZEIRO FENOMENAL 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Layser FC 59%, CRUZEIRO FENOMENAL 41%.
Sky Layser FC - CRUZEIRO FENOMENAL 0:2