Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Tereza F.C. Dream Theater F.C
_451_ Tactiek SWISS
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 18
8 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 70.5
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Despotopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Stencel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahriar. Shahriar krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Wahyudi geeft een hoge lob. Inworp. Ramadhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kožičić-Benja geeft de bal voor. Zielke krijgt zijn hoofd ertegen. Pezelj bokst de bal weg.

19e minuut.
Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Heirwegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Heirwegh geeft een hoge lob. Zielke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ramadhan is nu in balbezit. Ramadhan passt de bal in één keer door. Kožičić-Benja heeft problemen om de bal te vangen. Kožičić-Benja geeft de bal voor. Zielke krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Stencel geeft een hoge lob. Pęcak is nu in balbezit. Suárez San Martín onderschept slim de pass. Jańczak rent richting de bal. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:1

31e minuut.
Jańczak probeert de bal aan de voet te houden. Stencel met een sublieme pass. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel. Lorusso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:2

32e minuut.
Berezowski speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez San Martín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez San Martín krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Jańczak speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak geeft de bal voor. Fajth springt en kopt de bal. Lorusso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stencel passt de bal zonder na te denken. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak passt de bal met de wreef. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. Lorusso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Suárez San Martín geeft de bal voor. Pauka geeft een lange en hoge pass. Daar is Wahyudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke haalt uit met een fantastische trap. Pezelj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 47%, Dream Theater F.C 53%.
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:2

47e minuut.
Ramadhan probeert de bal met de borst te controleren. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak is nu in balbezit. Jańczak geeft een lange en hoge pass. Pęcak springt en kopt de bal. Lorusso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Despotopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:3

51e minuut.
Stencel is nu in balbezit. Stencel speelt de bal door. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. Lorusso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:4

52e minuut.
Heirwegh rent richting de bal. Heirwegh passt de bal zonder na te denken. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja geeft een lange en hoge pass. Zielke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pezelj met een sublieme pass. Pęcak kopt de bal weg. Klungelig pakt Suárez San Martín de bal. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Heirwegh probeert naar een medespeler te passen. Tomasson is nu in balbezit. Tomasson geeft een lange en hoge pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suárez San Martín rent richting de bal. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Heirwegh is nu in balbezit. Jańczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczak geeft een lange en hoge pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. Lorusso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Stencel rent richting de bal. Ramadhan begaat een overtreding. Stencel raakt geblesseerd tijdens het duel. Alpler met een snel genomen vrije trap. Stencel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alpler speelt de bal door. Jańczak controleert de bal met de borst. Pauka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jańczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Alpler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kožičić-Benja geeft de bal voor. Klungelig pakt Zielke de bal. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke verovert de bal door een tackle van achteren. Zielke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Heirwegh onderschept slim de pass. Heirwegh probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja geeft een hoge lob. Zielke springt en kopt de bal. Pezelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponte onderschept slim de pass. Pauka is nu in balbezit. Pauka probeert naar een medespeler te passen. Balandino geeft een lange en hoge pass. Zielke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Avilocichin heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak rent richting de bal. Avilocichin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pęcak raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajth neemt de penalty, wat een uithaal! Lorusso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Balandino onderschept slim de pass. Balandino probeert naar een medespeler te passen. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauka draait met de bal, schiet en ... Pezelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klungelig pakt Stencel de bal. Stencel passt de bal in één keer door. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth haalt uit met een fantastische trap. Lorusso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 53%, Dream Theater F.C 47%.
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:4