Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.02
  • Stadion: Bolerage Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 35158
Bolerage Idioteca F.C
Toma!Solitario! Tactiek Guti532AL
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 66.1
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen wonderbaarlijk
goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Ratatá is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá onderschept slim de pass. Ratatá geeft een hoge lob. Lafarga maakt een snoekduik en kopt de bal. Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Mušák met de inworp. Ratatá probeert naar een medespeler te passen. Ember bereikt de bal nog maar net als eerste. Ember geeft een lange en hoge pass. Lafarga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mušák rent richting de bal. Mušák speelt de bal door. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga draait met de bal, schiet en ... Godínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Idioteca F.C 0:1

11e minuut.
Ratatá passt de bal in één keer door. Ember bereikt de bal nog maar net als eerste. Ember geeft een hoge lob. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Godínez probeert naar een medespeler te passen. Ratatá kopt de bal weg. Ember probeert naar een medespeler te passen. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Ratatá is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Geißler is nu in balbezit. Geißler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolerage - Idioteca F.C 1:1

29e minuut.
Heerings heeft problemen om de bal te vangen. Heerings geeft de bal voor. Klungelig pakt Carreiro de bal. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Ratatá met een snelle inworp. Ember probeert naar een medespeler te passen. Ratatá geeft een lange en hoge pass. Lafarga krijgt zijn hoofd ertegen. Godínez bokst de bal weg.

34e minuut.
Ratatá probeert naar een medespeler te passen. Ember rent richting de bal. Ember probeert naar een medespeler te passen. Lafarga is nu in balbezit. Lafarga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Idioteca F.C 1:2

39e minuut.
do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá onderschept slim de pass. Ratatá met een sublieme pass. Lafarga is nu in balbezit. Lafarga schiet op doel. Godínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolerage 79%, Idioteca F.C 21%.
Bolerage - Idioteca F.C 1:2

46e minuut.
Caro komt het veld opgelopen. Carewicz komt het veld opgelopen. Velazco komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lafarga rent richting de bal. do Carmo begaat een overtreding. Lafarga raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratatá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ember kopt de bal weg. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aleluia de bal onder controle te krijgen. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Idioteca F.C 1:3

52e minuut.
Carewicz rent richting de bal. Carewicz passt de bal met de wreef. Lafarga is nu in balbezit. Lafarga draait met de bal, schiet en ... Godínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Idioteca F.C 1:4

56e minuut.
Heerings rent richting de bal. Heerings geeft de bal voor. Ember kopt de bal weg. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga haalt uit met een fantastische trap. Godínez bokst de bal weg. Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Idioteca F.C 1:5

59e minuut.
Fenoy met de inworp. Pará is nu in balbezit. Ember maakt een afschuwelijke overtreding. Ember krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Carewicz is nu in balbezit. Lopes rent richting de bal. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Idioteca F.C 1:6

67e minuut.
Daar is Ember, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aleluia. Ember is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratatá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ember is nu in balbezit. Ember geeft een hoge lob. Lafarga springt en kopt de bal. Godínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Caro met een sublieme pass. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz passt de bal in één keer door. Lafarga rent richting de bal. Lafarga haalt uit met een fantastische trap. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Caro speelt de bal door. Daar is Ratatá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratatá met een sublieme pass. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga haalt uit met een fantastische trap. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Godínez niet meer kan verder spelen. Geisel komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Carewicz passt de bal zonder na te denken. Pará is nu in balbezit. Lafarga verovert de bal door een tackle van achteren. Lafarga draait met de bal, schiet en ... Geisel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolerage 73%, Idioteca F.C 27%.
Bolerage - Idioteca F.C 1:6