Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club SPFC Barreiras City
iNOVA Tactiek 5.2.1.2 t1
38% Balbezit 62%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 73.2
redelijk Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Adan probeert naar een medespeler te passen. Gherase rent richting de bal. Gherase probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal met de wreef. Piperal geeft de bal voor. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Dziewicki bokst de bal weg.

13e minuut.
Adams passt de bal zonder na te denken. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gherase is nu in balbezit. Gherase geeft de bal voor. Mitsotakis probeert de bal aan de voet te houden. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Adan met een sublieme pass. Gherase is nu in balbezit. Gherase geeft een hoge lob. Daar is Sundaramoorthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Adams passt de bal met de wreef. Gherase heeft problemen om de bal te vangen. Gherase passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dziewicki bokst de bal weg.

44e minuut.
Gherase passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft de bal voor. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 68%, SPFC Barreiras City 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santos Football Club - SPFC Barreiras City 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprean komt het veld opgelopen. Hałaczkiewicz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Oprean is nu in balbezit. Oprean passt de bal in één keer door. Hałaczkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałaczkiewicz schiet op doel. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SPFC Barreiras City 0:1

56e minuut.
Caveye probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprean. Oprean krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bandeira de Mello neemt vlug de vrije trap. Bodonyi is nu in balbezit. Bardaş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bardaş krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gherase kopt de bal weg. Adams geeft de bal voor. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SPFC Barreiras City 0:2

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arnesen komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Suárez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sassi. Suárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adams wilt de vrije trap nemen. Suárez springt en kopt de bal. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Suzano met de inworp. Tapušković speelt de bal door. Neves probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Oprean passt de bal met de wreef. Adams met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SPFC Barreiras City 0:3

78e minuut.
Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SPFC Barreiras City 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 61%, SPFC Barreiras City 39%.
Santos Football Club - SPFC Barreiras City 0:4