Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Theater F.C Sky Layser FC
SWISS Tactiek Carna 2020
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
73 gemiddelde waardering 66.6
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Rózgiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Lira de bal. Ponte rent richting de bal. Ponte geeft de bal voor. Fajth maakt een snoekduik en kopt de bal. Rózgiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Papac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papac met een sublieme pass. Ponte geeft de bal voor. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rózgiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Jańczak is nu in balbezit. Jańczak geeft een hoge lob. Pęcak kopt de bal weg. Fajth rent richting de bal. Fajth haalt uit met een fantastische trap. Rózgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin rent richting de bal. Jańczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczak geeft een hoge lob. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal. Rózgiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ponte kopt de bal weg. Dalmolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczak geeft een hoge lob. Fajth maakt een snoekduik en kopt de bal. Rózgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel. Rózgiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Fajth rent richting de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ... Rózgiewicz bokst de bal weg.

33e minuut.
Ponte passt de bal in één keer door. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel probeert naar een medespeler te passen. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth haalt uit met een fantastische trap. Rózgiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is De Laet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jańczak rent richting de bal. Jańczak passt de bal in één keer door. Fajth is nu in balbezit. Fajth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Theater F.C 37%, Sky Layser FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Theater F.C - Sky Layser FC 0:0

47e minuut.
Pęcak passt de bal met de wreef. Fajth rent richting de bal. Fajth passt de bal met de wreef. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ... Rózgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Portugal verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stencel zal de hoekschop nemen. Rózgiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Klungelig pakt Kold de bal. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth passt de bal zonder na te denken. Stencel is nu in balbezit. Stencel geeft een hoge lob. Rózgiewicz bokst de bal weg.

53e minuut.
Klungelig pakt Fajth de bal. Papac bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth onderschept slim de pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tomasson met een sublieme pass. Kold geeft een lange en hoge pass. Lira rent richting de bal. Lira schiet op doel. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Papac bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac geeft een hoge lob. Ponte kopt de bal weg. Jańczak geeft een hoge lob. Stencel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Cebola passt de bal zonder na te denken. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wahyudi ... Strafschop! Pipoca raakt geblesseerd tijdens het duel. Pipoca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth rent richting de bal. Fajth passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Portugal geeft een lange en hoge pass. Alpler kopt de bal weg. Dalmolin heeft problemen om de bal te vangen. Jańczak geeft een hoge lob. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Sky Layser FC 1:0

76e minuut.
Vanzolini geeft de bal voor. Lira kopt de bal weg. Klungelig pakt Wahyudi de bal. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere verovert de bal door een tackle van achteren. Devoldere geeft de bal voor. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel. Rózgiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ponte passt de bal met de wreef. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak met een sublieme pass. Fajth rent richting de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Fajth rent richting de bal. Fajth passt de bal in één keer door. Stencel is nu in balbezit. Stencel draait met de bal, schiet en ... Rózgiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Theater F.C 48%, Sky Layser FC 52%.
Dream Theater F.C - Sky Layser FC 1:0