Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.02
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14148
CRUZEIRO FENOMENAL Santa Tereza F.C.
chumaço Tactiek _4312_
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 56.9
average Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Sieniawski geeft de bal voor. Inworp. Dajk met een snelle inworp. Heirwegh geeft een hoge lob. Boffin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:1

2e minuut.
Simplício is nu in balbezit. Heirwegh verovert de bal door een tackle van achteren. Heirwegh met een sublieme pass. Zielke rent richting de bal. Zielke draait met de bal, schiet en ... Sonor bokst de bal weg. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:2

8e minuut.
Moyano geeft de bal voor. Sieniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke verovert de bal door een tackle van achteren. Zielke geeft de bal voor. Boffin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:3

9e minuut.
Cronkvist heeft problemen om de bal te vangen. Cronkvist geeft de bal voor. Zielke kopt de bal weg. Boffin rent richting de bal. Boffin schiet op doel. Sonor bokst de bal weg.

14e minuut.
Cronkvist rent richting de bal. Cronkvist probeert naar een medespeler te passen. Zielke rent richting de bal. Zielke haalt uit met een fantastische trap. Sonor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:4

21e minuut.
Boffin rent richting de bal. Boffin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heirwegh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moyano rent richting de bal. Moyano passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boffin is nu in balbezit. Paal! Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:5

22e minuut.
Samica bereikt de bal nog maar net als eerste. Heirwegh verovert de bal door een tackle van achteren. Heirwegh speelt de bal door. Zielke is nu in balbezit. Zielke draait met de bal, schiet en ... Paal! Sonor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dajk is nu in balbezit. Ćatović rent richting de bal. Dajk onderschept slim de pass. Dajk geeft een hoge lob. Boffin maakt een snoekduik en kopt de bal. Sonor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Dajk geeft de bal voor. Boffin kopt de bal weg. Zielke is nu in balbezit. Heirwegh is nu in balbezit. Heirwegh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Heirwegh rent richting de bal. Heirwegh geeft een lange en hoge pass. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:6

33e minuut.
Ćatović heeft problemen om de bal te vangen. Dajk geeft de bal voor. Boffin kopt de bal weg. Zielke rent richting de bal. Zielke haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Heirwegh passt de bal zonder na te denken. Zielke met een sublieme pass. Boffin heeft problemen om de bal te vangen. Boffin draait met de bal, schiet en ... Sonor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:7

37e minuut.
Heirwegh is nu in balbezit. Heirwegh passt de bal in één keer door. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke schiet op doel. Sonor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:8

39e minuut.
Heirwegh geeft een hoge lob. Zielke rent richting de bal. Klečák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klečák krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pitt met een harde bal richting middenveld. Moyano probeert naar een medespeler te passen. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Shahriar geeft de bal voor. Zielke kopt de bal weg. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:9

44e minuut.
Heirwegh rent richting de bal. Zielke geeft de bal voor. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:10

45e minuut.
Heirwegh passt de bal zonder na te denken. Hassa rent richting de bal. Hassa geeft een lange en hoge pass. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel. Sonor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 82%, Santa Tereza F.C. 18%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:10

46e minuut.
Kulek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kulek is nu in balbezit. Kulek geeft de bal voor. Boffin rent richting de bal. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Sonor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:11

48e minuut.
Heirwegh passt de bal met de wreef. Zielke rent richting de bal. Boffin is nu in balbezit. Boffin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:12

49e minuut.
Samica passt de bal in één keer door. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk passt de bal met de wreef. Zielke is nu in balbezit. Zielke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Heirwegh geeft een hoge lob. Pitt kopt de bal weg. Zielke is nu in balbezit. Zielke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:13

51e minuut.
Kardas probeert naar een medespeler te passen. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boffin. Boffin krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Heirwegh met een sublieme pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk speelt de bal door. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke draait met de bal, schiet en ... Sonor bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Boffin rent richting de bal. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:14

57e minuut.
Moyano passt de bal met de wreef. Heirwegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Heirwegh passt de bal met de wreef. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:15

58e minuut.
Moyano passt de bal zonder na te denken. Heirwegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Heirwegh passt de bal zonder na te denken. Dajk rent richting de bal. Dajk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Teodoru kopt de bal weg. Suárez San Martín geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sieniawski de bal. Zielke rent richting de bal. Zielke schiet op doel. Sonor bokst de bal weg. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin draait met de bal, schiet en ... Sonor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boffin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pitt ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pitt naar de kleedkamers voor een vroege douche. Een oude blessure zorgt ervoor dat Sonor niet meer kan verder spelen. Dobre komt het veld opgelopen. Zielke neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:16

60e minuut.
Daar is Kubica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubica passt de bal in één keer door. Teodoru rent richting de bal. Boffin verovert de bal door een tackle van achteren. Boffin schiet op doel. Dobre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dajk passt de bal in één keer door. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Heirwegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Heirwegh draait met de bal, schiet en ... Dobre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:17

64e minuut.
Heirwegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Heirwegh geeft een lange en hoge pass. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin schiet op doel. Dobre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:18

65e minuut.
Dajk met een snelle inworp. Heirwegh met een sublieme pass. Zielke rent richting de bal. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Dobre bokst de bal weg. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:19

68e minuut.
Zielke verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Heirwegh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heirwegh speelt de bal door. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:20

70e minuut.
Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulek geeft een lange en hoge pass. Zielke rent richting de bal. Zielke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:21

71e minuut.
Krukowiecki komt het veld opgelopen. Lavados komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Krukowiecki passt de bal in één keer door. Daar is Klečák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielke rent richting de bal. Klungelig pakt Boffin de bal. Boffin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Krukowiecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moyano de bal. Moyano probeert naar een medespeler te passen. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hassa geeft een hoge lob. Zielke is nu in balbezit. Zielke met een sublieme pass. Boffin rent richting de bal. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:22

88e minuut.
Kulek is nu in balbezit. Kulek geeft de bal voor. Krukowiecki kopt de bal weg. Zielke is nu in balbezit. Zielke schiet op doel. Dobre bokst de bal weg. Krukowiecki rent richting de bal. Krukowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 79%, Santa Tereza F.C. 21%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Santa Tereza F.C. 0:22