Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Strikers Fluminense SBS
5-2-3 Tactiek 3 teste
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 58.8
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Häberli geeft de bal voor. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peralta krijgt een gele kaart. Kokeš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peralta geeft een lange en hoge pass. Gatzka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ondulado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Fluminense SBS 0:1

5e minuut.
Gatzka is nu in balbezit. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli geeft een lange en hoge pass. Kolaković geeft de bal voor. Gatzka krijgt zijn hoofd ertegen. Ondulado bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Tassi kopt de bal weg. Klungelig pakt Góngora de bal. Mäekivi is nu in balbezit. Mäekivi geeft een hoge lob. Gatzka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chloccarelli passt de bal zonder na te denken. Coulter heeft problemen om de bal te vangen. Coulter passt de bal zonder na te denken. Rossignoli heeft problemen om de bal te vangen. Rossignoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mäekivi kopt de bal weg. Kolaković is nu in balbezit. Coulter maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Coulter moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coulter schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kolaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maldonado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gatzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzka draait met de bal, schiet en ... Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Kolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaković passt de bal in één keer door. Gatzka rent richting de bal. Gatzka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mäekivi probeert naar een medespeler te passen. Kolaković probeert naar een medespeler te passen. Maldonado met een sublieme pass. Kokeš rent richting de bal. Kokeš haalt uit met een fantastische trap. Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Kolaković is nu in balbezit. Kolaković geeft een hoge lob. Gatzka is nu in balbezit. Gatzka draait met de bal, schiet en ... Ondulado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 63%, Fluminense SBS 37%.
Isotopes Strikers - Fluminense SBS 0:1

50e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal in één keer door. Tassi met een sublieme pass. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Plivaric stond buitenspel. Vidaurreta komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. İtici komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 64%, Fluminense SBS 36%.
Isotopes Strikers - Fluminense SBS 0:1