Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Strikers Idioteca F.C
5-2-3 Tactiek Guti5212
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
64.4 gemiddelde waardering 69.3
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Velazco probeert naar een medespeler te passen. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá met een sublieme pass. Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Chloccarelli rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chloccarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sioćko geeft een hoge lob. Hyon maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fenoy kopt de bal weg. Sioćko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioćko geeft de bal voor. Hyon rent richting de bal. Hyon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ratatá met een sublieme pass. Skoczeń is nu in balbezit. Świerczewski begaat een overtreding. Świerczewski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Fenoy geeft een lange en hoge pass. Mušák kopt de bal weg. Klungelig pakt Góngora de bal. Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Skoczeń controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ember komt het veld opgelopen. Lafarga komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Lafarga kopt de bal weg. Marletta is nu in balbezit. Drugă begaat een overtreding. Drugă krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dattilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Góngora de bal. Lafarga verovert de bal door een tackle van achteren. Lafarga schiet op doel. Ondulado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Idioteca F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 53%, Idioteca F.C 47%.
Isotopes Strikers - Idioteca F.C 0:1

59e minuut.
Ratatá geeft een lange en hoge pass. Drugă rent richting de bal. Marletta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drugă raakt geblesseerd tijdens het duel. Lafarga neemt de penalty, wat een uithaal! Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lafarga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ember, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczewski maakt een afschuwelijke overtreding. Świerczewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ember raakt geblesseerd tijdens het duel. Ember zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lafarga krijgt zijn hoofd ertegen. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Caminada rent richting de bal. Sioćko onderschept slim de pass. Sioćko passt de bal met de wreef. Hyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyon schiet op doel. Turner bokst de bal weg.

84e minuut.
Canabrava kan de bal niet met de borst controleren. Ratatá verovert de bal door een tackle van achteren. Ratatá geeft een lange en hoge pass. Lafarga is nu in balbezit. Lafarga draait met de bal, schiet en ... Ondulado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ember bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ember geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lafarga krijgt zijn hoofd ertegen. Ondulado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Idioteca F.C 0:2

88e minuut.
Caminada met een sublieme pass. Ember is nu in balbezit. Ember met een sublieme pass. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafarga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 57%, Idioteca F.C 43%.
Isotopes Strikers - Idioteca F.C 0:2