Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.02
  • Stadion: Bolerage Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25929
Bolerage Sky Layser FC
Toma!Solitario! Tactiek Carna 2020
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 66.3
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
good Verdedigen solid


1e minuut.
Gareis kopt de bal weg. De Laet rent richting de bal. Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira geeft een lange en hoge pass. Geißler springt en kopt de bal. Rózgiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Papac geeft de bal voor. Lira rent richting de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira is nu in balbezit. Lira schiet op doel. Geisel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Laet met de inworp. Lira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lara. Lara krijgt een gele kaart. Lira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lira komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kold met een sublieme pass. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola passt de bal zonder na te denken. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Lira kopt de bal weg. Geißler rent richting de bal. Dalmolin begaat een overtreding. Dalmolin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pipoca passt de bal met de wreef. Cebola rent richting de bal. Cebola passt de bal zonder na te denken. Pipoca rent richting de bal. Pipoca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Cebola rent richting de bal. Cebola passt de bal met de wreef. Pipoca rent richting de bal. Pipoca draait met de bal, schiet en ... Geisel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Sky Layser FC 0:1

14e minuut.
Portugal speelt de bal door. Cebola probeert naar een medespeler te passen. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca draait met de bal, schiet en ... Geisel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Sky Layser FC 0:2

16e minuut.
do Carmo passt de bal met de wreef. Vanzolini met een sublieme pass. Dalmolin probeert naar een medespeler te passen. Pipoca heeft problemen om de bal te vangen. Pipoca schiet op doel. Geisel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Sky Layser FC 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Lara de bal. Lara probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Sky Layser FC 1:3

27e minuut.
do Carmo passt de bal zonder na te denken. Inworp. De Laet met een snelle inworp. Lira is nu in balbezit. Lira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Carreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Pipoca passt de bal met de wreef. Cebola rent richting de bal. Cebola speelt de bal door. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kold passt de bal in één keer door. Daar is De Laet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Laet passt de bal in één keer door. Lira rent richting de bal. Lira haalt uit met een fantastische trap. Geisel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kold passt de bal zonder na te denken. Cebola is nu in balbezit. Cebola passt de bal zonder na te denken. Pipoca rent richting de bal. Pipoca haalt uit met een fantastische trap. Geisel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lira rent richting de bal. Lira schiet op doel. Aleluia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geisel bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Kold met een snelle inworp. Cebola is nu in balbezit. Cebola geeft een hoge lob. Lira maakt een snoekduik en kopt de bal. Geisel bokst de bal weg.

42e minuut.
Neves geeft een hoge lob. Geißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geißler speelt de bal door. Lira is nu in balbezit. Lira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cebola passt de bal zonder na te denken. Carreiro rent richting de bal. Carreiro passt de bal in één keer door. Lira is nu in balbezit. Lira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolerage 65%, Sky Layser FC 35%.
Bolerage - Sky Layser FC 1:3

71e minuut.
Kold geeft de bal voor. Lira kopt de bal weg. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolerage - Sky Layser FC 1:4

74e minuut.
Geisel met een harde bal richting middenveld. Kold kopt de bal weg. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca onderschept slim de pass. Pipoca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cebola geeft de bal voor. Lira rent richting de bal. Lira haalt uit met een fantastische trap. Geisel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cebola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pipoca krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Geisel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dalmolin geeft de bal voor. Cebola kopt de bal weg. Klungelig pakt Aleluia de bal. Pipoca rent richting de bal. Pipoca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dalmolin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Venâncio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolerage 55%, Sky Layser FC 45%.
Bolerage - Sky Layser FC 1:4