Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club CRUZEIRO FENOMENAL
iNOVA Tactiek chumaço
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
65 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten excellent
formidable Passen solid
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Badalo speelt de bal door. Suzano geeft de bal voor. Scott kopt de bal weg. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves haalt uit met een fantastische trap. Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Badalo is nu in balbezit. Badalo passt de bal met de wreef. Radziszewski probeert naar een medespeler te passen. Garašanin is nu in balbezit. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Caveye bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda onderschept slim de pass. Buda passt de bal in één keer door. Garašanin is nu in balbezit. Garašanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dziewicki probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi kopt de bal weg. Altuğlu heeft problemen om de bal te vangen. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Suzano geeft een lange en hoge pass. Neves rent richting de bal. Neves passt de bal zonder na te denken. Bodonyi heeft problemen om de bal te vangen. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Neves rent richting de bal. Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves passt de bal in één keer door. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Caveye passt de bal in één keer door. Bodonyi is nu in balbezit. Bugalski speelt de bal door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Buda is nu in balbezit. Nagy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buda raakt geblesseerd tijdens het duel. Åhblad met een snel genomen vrije trap. Buda kopt de bal weg. Labiş speelt de bal door. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel. Montoya bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 42%, CRUZEIRO FENOMENAL 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santos Football Club - CRUZEIRO FENOMENAL 0:0

55e minuut.
Montoya speelt de bal door. Badalo kopt de bal weg. Sassi heeft problemen om de bal te vangen. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dziewicki trapt de bal weg van het doel. Wong kopt de bal weg. Radziszewski geeft een hoge lob. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin schiet op doel. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Badalo is nu in balbezit. Badalo probeert naar een medespeler te passen. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş geeft een hoge lob. Neves is nu in balbezit. Neves draait met de bal, schiet en ... Montoya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Caveye bereikt de bal nog maar net als eerste. Caveye passt de bal met de wreef. Labiş probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nagy met een sublieme pass. Klungelig pakt Suzano de bal. Suzano passt de bal met de wreef. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap. Montoya bokst de bal weg.

82e minuut.
Åhblad is nu in balbezit. Åhblad speelt de bal door. Daar is Garašanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garašanin draait met de bal, schiet en ... Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - CRUZEIRO FENOMENAL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 51%, CRUZEIRO FENOMENAL 49%.
Santos Football Club - CRUZEIRO FENOMENAL 0:1