Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Theater F.C Real Bublitz
SWISS Tactiek teste3
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
72.4 gemiddelde waardering 64.6
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Efir rent richting de bal. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak geeft een hoge lob. Fajth maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Real Bublitz 1:0

4e minuut.
Inworp. Rodríguez Reguero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chuquimia geeft de bal voor. Saguier rent richting de bal. Saguier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Chuquimia verovert de bal door een tackle van achteren. Chuquimia passt de bal zonder na te denken. Saguier rent richting de bal. Saguier schiet op doel. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Theater F.C - Real Bublitz 1:1

10e minuut.
Sladojević met een sublieme pass. Alpler probeert de bal met de borst te controleren. Rodríguez Reguero met een sublieme pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ponte kopt de bal weg. Chavos controleert de bal met de borst. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak geeft een hoge lob. Fajth springt en kopt de bal. Sladojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolanowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ponte geeft een lange en hoge pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fajth onderschept slim de pass. Fajth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Saguier kopt de bal weg. Chwastek heeft problemen om de bal te vangen. Chwastek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stencel rent richting de bal. Stencel probeert naar een medespeler te passen. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. Sladojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Real Bublitz 2:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponte met de inworp. Daar is Alpler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpler geeft een hoge lob. Stencel maakt een snoekduik en kopt de bal. Sladojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Inworp. Tomasson met de inworp. Ponte met een sublieme pass. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bolanowski geeft de bal voor. Jańczak kopt de bal weg. Alpler met een sublieme pass. Stencel is nu in balbezit. Stencel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Devoldere geeft een lange en hoge pass. Stencel is nu in balbezit. Efir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Efir krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Santa Cruz passt de bal met de wreef. Chwastek is nu in balbezit. Berezowski maakt een afschuwelijke overtreding. Berezowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Devoldere met een sublieme pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak speelt de bal door. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth draait met de bal, schiet en ... Sladojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ponte zal de hoekschop nemen. Pęcak kopt de bal weg. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Real Bublitz 3:1

44e minuut.
Wahyudi speelt de bal door. Chavos rent richting de bal. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak geeft de bal voor. Fajth springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Theater F.C 35%, Real Bublitz 65%.
Dream Theater F.C - Real Bublitz 3:1

48e minuut.
Bolanowski passt de bal zonder na te denken. Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Sladojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Jańczak speelt de bal door. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel passt de bal met de wreef. Fajth is nu in balbezit. Fajth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Real Bublitz 4:1

82e minuut.
Chavos is nu in balbezit. Chwastek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponte. Ponte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Theater F.C 36%, Real Bublitz 64%.
Dream Theater F.C - Real Bublitz 4:1