Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Tereza F.C. Fluminense SBS
_451_ Tactiek 3 teste
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64.2 gemiddelde waardering 58.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Heirwegh is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heirwegh met een snelle inworp. Kožičić-Benja geeft een lange en hoge pass. Zielke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mäekivi kopt de bal weg. Ramadhan heeft problemen om de bal te vangen. Ramadhan passt de bal met de wreef. Zielke rent richting de bal. Zielke schiet op doel. İtici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Suárez San Martín is nu in balbezit. Kolaković verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaković passt de bal zonder na te denken. Gatzka is nu in balbezit. Gatzka draait met de bal, schiet en ... Lorusso bokst de bal weg.

16e minuut.
Pekić geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Heirwegh rent richting de bal. Heirwegh geeft de bal voor. Zielke krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Wiśniowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramadhan rent richting de bal. Kolaković verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaković geeft een hoge lob. Gatzka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Balandino speelt de bal door. Heirwegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Heirwegh geeft een lange en hoge pass. Zielke krijgt zijn hoofd ertegen. İtici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 40%, Fluminense SBS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Tereza F.C. - Fluminense SBS 0:0

50e minuut.
Tassi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Furco de bal onder controle te krijgen. Zielke is nu in balbezit. Zielke draait met de bal, schiet en ... İtici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Fluminense SBS 1:0

51e minuut.
Kožičić-Benja passt de bal zonder na te denken. Zielke is nu in balbezit. Häberli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Häberli krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidaurreta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zielke kopt de bal weg. Heirwegh is nu in balbezit. Heirwegh geeft een lange en hoge pass. Tassi heeft problemen om de bal te vangen. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Häberli is nu in balbezit. Häberli geeft een lange en hoge pass. Vidaurreta kopt de bal weg. Gatzka is nu in balbezit. Gatzka haalt uit met een fantastische trap. Lorusso bokst de bal weg.

79e minuut.
Weler geeft de bal voor. Daar is Pekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekić geeft een lange en hoge pass. Sergent probeert de bal met de borst te controleren. Zielke rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zékány komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kožičić-Benja passt de bal met de wreef. Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani passt de bal met de wreef. Ramadhan geeft een hoge lob. Zielke krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Mäekivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja passt de bal met de wreef. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke haalt uit met een fantastische trap. Zékány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani passt de bal met de wreef. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Fluminense SBS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 33%, Fluminense SBS 67%.
Santa Tereza F.C. - Fluminense SBS 2:0