Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Idioteca F.C
invisibilidade3 Tactiek GutiMirror
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
64 gemiddelde waardering 65.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Camaronês probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ember neemt de hoekschop. Lafarga maakt een snoekduik en kopt de bal. Piedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Caminada probeert naar een medespeler te passen. Camaronês rent richting de bal. Lafarga onderschept slim de pass. Lafarga draait met de bal, schiet en ... Piedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Idioteca F.C 0:1

19e minuut.
Velásquez kopt de bal weg. Piot is nu in balbezit. Kielar begaat een overtreding. Kielar krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dattilo onderschept slim de pass. Dattilo geeft een hoge lob. Ember is nu in balbezit. Ember haalt uit met een fantastische trap. Piedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ember passt de bal met de wreef. Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahálka begaat een overtreding. Zahálka krijgt een gele kaart. Lafarga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lafarga komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 55%, Idioteca F.C 45%.
Winners F.C. - Idioteca F.C 0:1

47e minuut.
Pekcesur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pedroni de bal. Caminada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caminada krijgt een gele kaart. Pedroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mauceri komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Drugă controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kuziel komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dattilo controleert de bal met de borst. Pedroni rent richting de bal. Dattilo begaat een overtreding. Dattilo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Lafarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lafarga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mušák komt het veld opgelopen. Bizacki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kuziel is nu in balbezit. Mušák verovert de bal door een tackle van achteren. Mušák met een sublieme pass. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner geeft de bal voor. Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mušák krijgt een gele kaart. Pedroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rarías komt het veld opgelopen. Sołtykowski komt het veld opgelopen. Valencia komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Šepelj met de inworp. Pekcesur rent richting de bal. Met opzet legt Velazco zijn tegenspeler op de grond. Velazco krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kuziel met de inworp. Velazco speelt de bal door. Valencia geeft een lange en hoge pass. Sołtykowski rent richting de bal. Sołtykowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Velásquez passt de bal zonder na te denken. Kielar geeft een lange en hoge pass. Šepelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki onderschept slim de pass. Bizacki draait met de bal, schiet en ... Piedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur probeert naar een medespeler te passen. Piot met een sublieme pass. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha schiet op doel. Turner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Camaronês kopt de bal weg. Piot geeft een hoge lob. Widacha probeert de bal met de borst te controleren. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni haalt uit met een fantastische trap. Turner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 54%, Idioteca F.C 46%.
Winners F.C. - Idioteca F.C 0:1