Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Sky Layser FC
drainen 3 Tactiek Carna 2020
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
65.9 gemiddelde waardering 66.6
outstanding Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Widacha kopt de bal weg. Gareis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedroni. Pedroni krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Piot passt de bal met de wreef. Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur passt de bal zonder na te denken. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni draait met de bal, schiet en ... Pacocha bokst de bal weg.

13e minuut.
Kold probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piot met de inworp. Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur geeft een hoge lob. Pacocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pedroni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pekcesur kopt de bal weg. Papac heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Sky Layser FC 1:0

16e minuut.
Pipoca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dinulescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Papac de bal. Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Sky Layser FC 2:0

27e minuut.
Widacha onderschept slim de pass. Widacha passt de bal in één keer door. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Sky Layser FC 3:0

34e minuut.
Cebola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šepelj de bal. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Piedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Sky Layser FC 3:1

38e minuut.
Dinulescu passt de bal met de wreef. Mauceri is nu in balbezit. Mauceri passt de bal zonder na te denken. Widacha rent richting de bal. Widacha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 31%, Sky Layser FC 69%.
Winners F.C. - Sky Layser FC 3:1

51e minuut.
Piot is nu in balbezit. Piot passt de bal in één keer door. Pedroni rent richting de bal. Pedroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Sky Layser FC 4:1

52e minuut.
Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velásquez met een snelle inworp. Pekcesur geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cebola passt de bal in één keer door. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Velásquez ... Strafschop! Velásquez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pipoca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pipoca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Sky Layser FC 4:2

63e minuut.
Šepelj passt de bal met de wreef. Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri passt de bal zonder na te denken. Pedroni is nu in balbezit. Pedroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cebola geeft de bal voor. Šepelj kopt de bal weg. Coppens geeft een hoge lob. Calabresa kan de bal niet met de borst controleren. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Sky Layser FC 4:3

70e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Piot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pipoca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piot geeft de bal voor. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pipoca neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kold passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cebola de bal. Cebola met een sublieme pass. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Šepelj geeft een lange en hoge pass. Pekcesur kopt de bal weg. Daar is Gareis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widacha is nu in balbezit. Widacha haalt uit met een fantastische trap. Pacocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pekcesur heeft problemen om de bal te vangen. Pekcesur passt de bal met de wreef. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni haalt uit met een fantastische trap. Pacocha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Sky Layser FC 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 48%, Sky Layser FC 52%.
Winners F.C. - Sky Layser FC 5:3