Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.03
  • Stadion: MaRaCaNaLDo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30611
FLaNaLDo F.C. Aleph FC
MILAGRE2 Tactiek 4213
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 6
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
75.2 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
incredible Verdedigen excellent


8e minuut.
Machida speelt de bal door. Souto is nu in balbezit. Souto geeft een hoge lob. Martins Pedro springt en kopt de bal. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Martins Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim begaat een overtreding. Martins Pedro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medaglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Souto kopt de bal weg. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandi is nu in balbezit. Mandi draait met de bal, schiet en ... Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Souto is nu in balbezit. Souto haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaNaLDo F.C. - Aleph FC 1:0

16e minuut.
Wziątka passt de bal met de wreef. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Múmia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Múmia krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Souto met een sublieme pass. Saramet geeft de bal voor. Mandi rent richting de bal. Mandi haalt uit met een fantastische trap. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaNaLDo F.C. - Aleph FC 2:0

21e minuut.
Dicá is nu in balbezit. Dicá passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alvim de bal. Mandi rent richting de bal. Mandi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Saramet de bal. Saramet passt de bal met de wreef. Souto met een sublieme pass. Mandi is nu in balbezit. Mandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLaNaLDo F.C. - Aleph FC 3:0

32e minuut.
Medaglia rent richting de bal. Medaglia passt de bal met de wreef. Martins Pedro met een sublieme pass. Mandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Blaszak geeft de bal voor. Saramet rent richting de bal. Saramet probeert naar een medespeler te passen. Múmia rent richting de bal. Múmia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Martins Pedro rent richting de bal. Martins Pedro met een sublieme pass. Múmia probeert naar een medespeler te passen. Saramet is nu in balbezit. Saramet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaNaLDo F.C. 20%, Aleph FC 80%.
FLaNaLDo F.C. - Aleph FC 3:0

46e minuut.
Alvim probeert naar een medespeler te passen. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauner maakt een afschuwelijke overtreding. Brauner krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Blaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Blaszak speelt de bal door. Souto is nu in balbezit. Souto geeft een lange en hoge pass. Mandi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Múmia probeert naar een medespeler te passen. Mandi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvim. Mandi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mandi kan niet meer verder spelen. Remanso komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet onderschept slim de pass. Saramet probeert naar een medespeler te passen. Remanso rent richting de bal. Remanso haalt uit met een fantastische trap. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Medaglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medaglia krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida met een sublieme pass. Saramet rent richting de bal. Saramet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Medina bokst de bal weg. Alvim heeft problemen om de bal te vangen. Remanso is nu in balbezit. Remanso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLaNaLDo F.C. - Aleph FC 4:0

84e minuut.
Remanso rent richting de bal. Đurđević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Remanso raakt geblesseerd tijdens het duel. Múmia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaNaLDo F.C. - Aleph FC 5:0

88e minuut.
Blaszak met een sublieme pass. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto passt de bal in één keer door. Múmia geeft een hoge lob. Remanso krijgt zijn hoofd ertegen. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaNaLDo F.C. 21%, Aleph FC 79%.
FLaNaLDo F.C. - Aleph FC 5:0