Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Noção FC Atlético Mutuipense
Marasmo Tactiek 5311 PD
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.4 gemiddelde waardering 63.7
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Gatner met de inworp. da Barra da Tijuca is nu in balbezit. da Barra da Tijuca speelt de bal door. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
van den Broek kan de bal niet met de borst controleren. Potro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van den Broek. van den Broek krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro geeft een lange en hoge pass. van den Broek geeft een lange en hoge pass. Giza rent richting de bal. Giza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
van den Broek kopt de bal weg. Granja heeft problemen om de bal te vangen. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Atlético Mutuipense 0:1

32e minuut.
Gatner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Barra da Tijuca met een sublieme pass. Gatner met een sublieme pass. Potro is nu in balbezit. Potro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 51%, Atlético Mutuipense 49%.
Sem Noção FC - Atlético Mutuipense 0:1

50e minuut.
Kazantsev probeert naar een medespeler te passen. da Barra da Tijuca bereikt de bal nog maar net als eerste. da Barra da Tijuca passt de bal in één keer door. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz schiet op doel. Krzyżok bokst de bal weg.

54e minuut.
van den Broek heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tokgözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü geeft een hoge lob. Storti probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner geeft de bal voor. Klungelig pakt Scanferla de bal. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Krzyżok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tokgözlü met een sublieme pass. van den Broek heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek speelt de bal door. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Batts heeft problemen om de bal te vangen. Batts probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü geeft een lange en hoge pass. Giza maakt een snoekduik en kopt de bal. Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 49%, Atlético Mutuipense 51%.
Sem Noção FC - Atlético Mutuipense 0:1