Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.03
  • Stadion: Sosó Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 39757
Léto Team Tricolor Paulista
5-3-2 - L Tactiek arcade teste1b
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 69.5
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Santo probeert naar een medespeler te passen. Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal in één keer door. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek geeft een lange en hoge pass. Parent heeft problemen om de bal te vangen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Rohonczy passt de bal met de wreef. Santo met een sublieme pass. Klungelig pakt Cinghialotto de bal. Cinghialotto geeft de bal voor. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen. Mayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cinghialotto rent richting de bal. Cinghialotto geeft een lange en hoge pass. Perinić kopt de bal weg. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ambrosio speelt de bal door. Cinghialotto is nu in balbezit. Cinghialotto passt de bal met de wreef. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Mayer bokst de bal weg.

26e minuut.
Arcoş onderschept slim de pass. Arcoş geeft een hoge lob. Hügelland rent richting de bal. Hügelland schiet op doel. Mîrzenco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parent. Perinić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulugöz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rohonczy kopt de bal weg. Scalat kan de bal niet met de borst controleren. Sulugöz is nu in balbezit. Sulugöz geeft de bal voor. Perinić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Arcoş kopt de bal weg. Żurawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio geeft de bal voor. Parent speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Cinghialotto de bal. Cinghialotto probeert naar een medespeler te passen. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Léto Team - Tricolor Paulista 0:1

39e minuut.
Sulugöz met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal met de wreef. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Santo passt de bal in één keer door. Cinghialotto met een sublieme pass. Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Léto Team - Tricolor Paulista 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Léto Team 74%, Tricolor Paulista 26%.
Léto Team - Tricolor Paulista 0:2

46e minuut.
Joković is nu in balbezit. Arcoş begaat een overtreding. Joković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żurawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Perinić de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Prieto Argarate rent richting de bal. Hügelland is nu in balbezit. Rohonczy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rohonczy krijgt een gele kaart. Hügelland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hügelland neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Léto Team - Tricolor Paulista 1:2

56e minuut.
Lasek met een snelle inworp. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel. Mayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Cinghialotto passt de bal met de wreef. Santo rent richting de bal. Santo passt de bal zonder na te denken. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Santo is nu in balbezit. Santo passt de bal zonder na te denken. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cinghialotto passt de bal in één keer door. Perinić rent richting de bal. Perinić passt de bal zonder na te denken. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Léto Team - Tricolor Paulista 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Léto Team 79%, Tricolor Paulista 21%.
Léto Team - Tricolor Paulista 1:3