Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romano United teresina city bulls
Pokemon Tactiek 5-3-2 test
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
5 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 69.5
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


7e minuut.
Iovchev probeert naar een medespeler te passen. Lindeman heeft problemen om de bal te vangen. Piigert is nu in balbezit. Piigert geeft een hoge lob. Suárez Betancort springt en kopt de bal. Gardocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert geeft de bal voor. Suárez Betancort maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Myllykoski probeert naar een medespeler te passen. Piigert rent richting de bal. Piigert passt de bal met de wreef. Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski draait met de bal, schiet en ... Gardocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Riguer met de inworp. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chen zijn tegenspeler op de grond. Chen krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Suárez Betancort is nu in balbezit. Renusz is nu in balbezit. Suárez Betancort onderschept slim de pass. Suárez Betancort haalt uit met een fantastische trap. Gardocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romano United - teresina city bulls 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romano United 56%, teresina city bulls 44%.
Romano United - teresina city bulls 0:1

48e minuut.
Stach met een sublieme pass. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev speelt de bal door. Rabakoń is nu in balbezit. Rabakoń schiet op doel. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Klungelig pakt Aliwenkura de bal. Rabakoń met een sublieme pass. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman draait met de bal, schiet en ... Lamouchi bokst de bal weg. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet schiet op doel. Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Lamouchi met een sublieme pass. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev begaat een overtreding. Iovchev krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lindeman rent richting de bal. Lindeman passt de bal zonder na te denken. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rabakoń draait met de bal, schiet en ... Lamouchi bokst de bal weg. Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Romano United - teresina city bulls 1:1

59e minuut.
Piigert met een sublieme pass. Myllykoski probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Suárez Betancort maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Susurs kopt de bal weg. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert passt de bal met de wreef. Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gardocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Myllykoski passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulgurcu krijgt een gele kaart. Flores raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Myllykoski met een snel genomen vrije trap. Suárez Betancort krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Myllykoski speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcu begaat een overtreding. Bulgurcu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Inworp. Padilla komt het veld opgelopen. Voutiritsas komt het veld opgelopen. Văn Phương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores is nu in balbezit. Riguer begaat een overtreding. Riguer krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Flores kopt de bal weg. Myllykoski kan de bal niet met de borst controleren. Myllykoski geeft de bal voor. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort draait met de bal, schiet en ... Gardocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bağcı komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Flores speelt de bal door. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương geeft een hoge lob. Suárez Betancort is nu in balbezit. Suárez Betancort schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romano United 58%, teresina city bulls 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Romano United - teresina city bulls 1:1