Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série B.03
  • Stadion: Chronus Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 34655
Chronus Cruzeiro Futebol Clube
classica Tactiek RET 5-3-2 TIME
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 58.1
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Sumarjono speelt de bal door. Kaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaas passt de bal in één keer door. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler draait met de bal, schiet en ... Pełkowski bokst de bal weg.

21e minuut.
Mrázek is nu in balbezit. Starkauskas rent richting de bal. Starkauskas met een sublieme pass. Pons rent richting de bal. Pons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Cruz komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Andrada passt de bal zonder na te denken. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schindler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schindler neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

36e minuut.
Mrázek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Andrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaas geeft een lange en hoge pass. Schindler krijgt zijn hoofd ertegen. Pełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Denoth kopt de bal weg. Andrada met een sublieme pass. Gambino probeert naar een medespeler te passen. Kaas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Andrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osa de bal. Schindler is nu in balbezit. Schindler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 56%, Cruzeiro Futebol Clube 44%.
Chronus - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

54e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Sumarjono met een sublieme pass. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Doeltrap. Luxemburgo komt het veld opgelopen. Yamashita komt het veld opgelopen. Sergipano komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inworp. Pojar met de inworp. Starkauskas geeft een hoge lob. Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

71e minuut.
Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono geeft een hoge lob. Schindler rent richting de bal. Schindler draait met de bal, schiet en ... Pełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Cruzeiro Futebol Clube 1:2

86e minuut.
Osa geeft een hoge lob. Mero is nu in balbezit. Mero passt de bal met de wreef. Pons is nu in balbezit. Pons geeft een hoge lob. Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 41%, Cruzeiro Futebol Clube 59%.
Chronus - Cruzeiro Futebol Clube 1:2