Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor Paulista Atlético Mutuipense
arcade teste1b Tactiek 451 PD rec
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 63.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Santo rent richting de bal. Santo passt de bal zonder na te denken. Perinić is nu in balbezit. Perinić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Todd de bal onder controle te krijgen. Krzyżok bokst de bal weg.

13e minuut.
Batts rent richting de bal. Żurawski verovert de bal door een tackle van achteren. Żurawski passt de bal met de wreef. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel. Krzyżok bokst de bal weg. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasek zal de hoekschop nemen. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen. Krzyżok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Siepka is nu in balbezit. Sulugöz onderschept slim de pass. Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 1:0

17e minuut.
Sulugöz speelt de bal door. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanferla is nu in balbezit. Perinić onderschept slim de pass. Perinić schiet op doel. Krzyżok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Klungelig pakt Lasek de bal. Scanferla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Krzyżok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sulugöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulugöz passt de bal zonder na te denken. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Krzyżok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 2:0

26e minuut.
Perinić is nu in balbezit. Todd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perinić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Krzyżok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 3:0

32e minuut.
Tokgözlü probeert naar een medespeler te passen. Siepka rent richting de bal. Siepka geeft een lange en hoge pass. Giza springt en kopt de bal. Mîrzenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Paulista 24%, Atlético Mutuipense 76%.
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 3:1

52e minuut.
Żurawski is nu in balbezit. Joković probeert naar een medespeler te passen. Perinić is nu in balbezit. Perinić schiet op doel. Krzyżok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 4:1

56e minuut.
Rohonczy met de inworp. Zuccolo is nu in balbezit. Tokgözlü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tokgözlü krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Batts is nu in balbezit. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Rohonczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rohonczy geeft de bal voor. Tokgözlü probeert naar een medespeler te passen. Giza rent richting de bal. Giza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 5:1

75e minuut.
Rohonczy met de inworp. Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulugöz verovert de bal door een tackle van achteren. Sulugöz geeft een lange en hoge pass. Perinić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 6:1

78e minuut.
Lasek geeft de bal voor. Cinghialotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Todd de bal. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lasek geeft een hoge lob. Cinghialotto kopt de bal weg. Daar is Perinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić draait met de bal, schiet en ... Krzyżok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 7:1

86e minuut.
Batts geeft de bal voor. Rohonczy met een sublieme pass. Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siepka geeft de bal voor. Giza maakt een snoekduik en kopt de bal. Mîrzenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Paulista 35%, Atlético Mutuipense 65%.
Tricolor Paulista - Atlético Mutuipense 7:1