Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Futebol Clube teresina city bulls
RET 5-3-2 TIME Tactiek II Rodada
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 66.3
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


16e minuut.
Myllykoski met een sublieme pass. Chacón probeert de bal aan de voet te houden. Piigert speelt de bal door. Barroso is nu in balbezit. Barroso draait met de bal, schiet en ... Laikmaa bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Yamashita komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Nascimento passt de bal zonder na te denken. Schindler rent richting de bal. Qassemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Qassemi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Schindler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sergipano komt het veld opgelopen. Itaqui komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Piigert met de inworp. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft de bal voor. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 61%, teresina city bulls 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzeiro Futebol Clube - teresina city bulls 0:0

46e minuut.
Luxemburgo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Myllykoski speelt de bal door. Suárez Betancort rent richting de bal. Met opzet legt Sezginer zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sezginer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sezginer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Suárez Betancort is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myllykoski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Moroni speelt de bal door. Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski passt de bal zonder na te denken. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort schiet op doel. Laikmaa bokst de bal weg. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft de bal voor. Barroso springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sumarjono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarjono passt de bal met de wreef. Linhares is nu in balbezit. Sergipano verovert de bal door een tackle van achteren. Sergipano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pietrzyk passt de bal zonder na te denken. Piigert is nu in balbezit. Moroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moroni krijgt een gele kaart. Piigert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Piigert speelt de bal door. Myllykoski met een sublieme pass. Klungelig pakt Piigert de bal. Piigert geeft een hoge lob. Suárez Betancort krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Piigert is nu in balbezit. Piigert passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Laikmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - teresina city bulls 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 65%, teresina city bulls 35%.
Cruzeiro Futebol Clube - teresina city bulls 0:1