Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estagiários do Rio teresina city bulls
Kiwi 4-3-p-2 Tactiek sem ideia
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
68 gemiddelde waardering 67.8
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Piigert rent richting de bal. Piigert speelt de bal door. Suárez Betancort rent richting de bal. Suárez Betancort haalt uit met een fantastische trap. Kapusta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - teresina city bulls 0:1

4e minuut.
Arghezi kopt de bal weg. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương passt de bal in één keer door. Piigert geeft een hoge lob. Suárez Betancort krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Suárez Betancort schiet op doel. Kapusta met een sublieme pass. Piigert kopt de bal weg. Suárez Betancort rent richting de bal. Suárez Betancort draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski passt de bal met de wreef. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso draait met de bal, schiet en ... Kapusta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - teresina city bulls 0:2

12e minuut.
Maurerbauer is nu in balbezit. Qassemi onderschept slim de pass. Qassemi speelt de bal door. Vokač rent richting de bal. Vokač schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Spisz onderschept slim de pass. D`Heer rent richting de bal. D`Heer passt de bal in één keer door. Skirło is nu in balbezit. Skirło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Piigert is nu in balbezit. Spisz begaat een overtreding. Piigert raakt geblesseerd tijdens het duel. Myllykoski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suárez Betancort springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Văn Phương heeft problemen om de bal te vangen. Văn Phương met een sublieme pass. Piigert is nu in balbezit. Piigert geeft de bal voor. Myllykoski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 60%, teresina city bulls 40%.
Estagiários do Rio - teresina city bulls 0:2

46e minuut.
Chacón passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Suárez Betancort rent richting de bal. Suárez Betancort haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Flores is nu in balbezit. Feregotto verovert de bal door een tackle van achteren. Feregotto geeft de bal voor. Vokač is nu in balbezit. Vokač haalt uit met een fantastische trap. Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Cuzino passt de bal zonder na te denken. D`Heer probeert naar een medespeler te passen. Skirło heeft problemen om de bal te vangen. Skirło geeft een lange en hoge pass. Maurerbauer krijgt zijn hoofd ertegen. Lamouchi bokst de bal weg. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - teresina city bulls 1:2

59e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Vokač verovert de bal door een tackle van achteren. Vokač geeft een lange en hoge pass. Maurerbauer springt en kopt de bal. Paal! Daar is Aliwenkura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Feregotto passt de bal zonder na te denken. Skirło rent richting de bal. Skirło geeft een hoge lob. Maurerbauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estagiários do Rio - teresina city bulls 2:2

67e minuut.
Piigert rent richting de bal. Piigert met een sublieme pass. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - teresina city bulls 2:3

84e minuut.
Suárez Betancort onderschept slim de pass. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Betancort is nu in balbezit. Suárez Betancort haalt uit met een fantastische trap. Kapusta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cuzino met een sublieme pass. Daar is Skirło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skirło met een sublieme pass. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer haalt uit met een fantastische trap. Lamouchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 46%, teresina city bulls 54%.
Estagiários do Rio - teresina city bulls 2:3