Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Futebol Clube Tricolor Paulista
RET 5-3-2 TIME Tactiek arcade teste1b
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 69.4
solid Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono met een sublieme pass. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento schiet op doel. Mîrzenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cinghialotto is nu in balbezit. Cinghialotto geeft een hoge lob. Daar is Sezginer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić onderschept slim de pass. Perinić draait met de bal, schiet en ... Laikmaa bokst de bal weg.

10e minuut.
Joković geeft een lange en hoge pass. Sumarjono speelt de bal door. Schindler is nu in balbezit. Schindler draait met de bal, schiet en ... Mîrzenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Tricolor Paulista 1:0

21e minuut.
Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal in één keer door. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro Futebol Clube - Tricolor Paulista 1:1

27e minuut.
Lasek speelt de bal door. Santo speelt de bal door. Sulugöz is nu in balbezit. Sulugöz geeft een hoge lob. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Santo rent richting de bal. Santo passt de bal in één keer door. Cinghialotto rent richting de bal. Cinghialotto geeft de bal voor. Perinić springt en kopt de bal. Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lasek geeft een hoge lob. Van de Craen probeert de bal aan de voet te houden. Santo kopt de bal weg. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Estevão probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio geeft de bal voor. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Karaahmetoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Rohonczy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaahmetoğlu. Karaahmetoğlu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Santo is nu in balbezit. Santo passt de bal zonder na te denken. Cinghialotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotto geeft een hoge lob. Perinić springt en kopt de bal. Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Sumarjono onderschept slim de pass. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento haalt uit met een fantastische trap. Mîrzenco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Tricolor Paulista 2:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasek met de inworp. Sulugöz is nu in balbezit. Sulugöz geeft een hoge lob. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiran onderschept slim de pass. Lasek geeft een hoge lob. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Laikmaa bokst de bal weg.

43e minuut.
Lasek passt de bal met de wreef. Sulugöz speelt de bal door. Santo rent richting de bal. Perinić rent richting de bal. Perinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro Futebol Clube - Tricolor Paulista 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 77%, Tricolor Paulista 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzeiro Futebol Clube - Tricolor Paulista 2:2

53e minuut.
Lasek met een sublieme pass. Klungelig pakt Santo de bal. Santo probeert naar een medespeler te passen. Cinghialotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Craen onderschept slim de pass. Van de Craen geeft een hoge lob. Schindler rent richting de bal. Nascimento is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Tricolor Paulista 3:2

56e minuut.
Mordko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Cruz komt het veld opgelopen. Andrada komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sulugöz passt de bal in één keer door. Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santo passt de bal zonder na te denken. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santo met een sublieme pass. Perinić rent richting de bal. Cinghialotto is nu in balbezit. Cinghialotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Santo probeert naar een medespeler te passen. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz passt de bal met de wreef. Cinghialotto rent richting de bal. Cinghialotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Santo met een sublieme pass. Cinghialotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotto met een sublieme pass. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cinghialotto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estevão. Cinghialotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinghialotto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perinić springt en kopt de bal. Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 78%, Tricolor Paulista 22%.
Cruzeiro Futebol Clube - Tricolor Paulista 3:2