Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Run Forrest Run Red Machine F.C.
Bubba Gump Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 57.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Krentusz met een sublieme pass. Przyziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkowski speelt de bal door. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Astrinidis trapt de bal weg. Mefikowicz controleert de bal met de borst. Stoychev met een sublieme pass. Csiszár rent richting de bal. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera geeft een hoge lob. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Serelepe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portugal komt het veld opgelopen. Sierra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kouffati komt het veld opgelopen. Stoychev met een snelle inworp. Brüll is nu in balbezit. Brüll speelt de bal door. Drvar is nu in balbezit. Drvar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Brüll kopt de bal weg. Vale rent richting de bal. Vale passt de bal zonder na te denken. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Rousseff bokst de bal weg.

32e minuut.
Cubillo rent richting de bal. Cubillo passt de bal met de wreef. Drvar rent richting de bal. Drvar haalt uit met een fantastische trap. Astrinidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Run Forrest Run - Red Machine F.C. 0:1

38e minuut.
Ambrosio geeft een lange en hoge pass. Brüll rent richting de bal. Bogos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bogos krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Doeltrap. Astrinidis trapt de bal weg. Stoychev kopt de bal weg. Drvar rent richting de bal. Drvar haalt uit met een fantastische trap. Astrinidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Doeltrap. Astrinidis trapt de bal weg. Stoychev kopt de bal weg. Csiszár rent richting de bal. Csiszár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Forrest Run 64%, Red Machine F.C. 36%.
Run Forrest Run - Red Machine F.C. 0:1

52e minuut.
Csiszár passt de bal in één keer door. Stoychev met een sublieme pass. Capitão met een sublieme pass. Csiszár rent richting de bal. Csiszár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Inworp. Portugal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoychev met een sublieme pass. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Astrinidis bokst de bal weg.

59e minuut.
Bolaños raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kırıkkaleli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cubillo geeft de bal voor. Drvar heeft problemen om de bal te vangen. Capitão rent richting de bal. Drvar verovert de bal door een tackle van achteren. Drvar schiet op doel. Astrinidis bokst de bal weg.

68e minuut.
Vale kopt de bal weg. Mefikowicz controleert de bal met de borst. Kırıkkaleli geeft een hoge lob. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mosquera met een sublieme pass. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkaleli begaat een overtreding. Kırıkkaleli krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Vale verovert de bal door een tackle van achteren. Vale met een sublieme pass. Mosquera met een sublieme pass. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Drvar is nu in balbezit. Drvar passt de bal in één keer door. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Run Forrest Run - Red Machine F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Forrest Run 53%, Red Machine F.C. 47%.
Run Forrest Run - Red Machine F.C. 0:2